Πιστοποιημένη αραβική μετάφραση σε θέματα νομικής, χρηματοοικονομικής, ιατρικής και τεχνολογίας.

Πιστοποιημένη μετάφραση καθώς και εξειδικευμένη μετάφραση ανάμεσα στα Αραβικά και σε περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες

Το The  Native Translator έχει παράσχει εξειδικευμένες μεταφράσεις μεταξύ των Αραβικών και περισσότερων από 25 άλλων γλωσσών, συμπεριλαμβανομένων των Σουηδικών, καθώς και των Αγγλικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ισπανικών κ.λπ. από το 2005. Έχουμε επιλέξει να εξειδικευτούμε στην αραβική μετάφραση, καθώς και σε άλλες γλώσσες, και η εξειδίκευσή μας σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνουμε επίσης πολλά άλλα μεταφραστικά γραφεία μεταξύ των πελατών μας, καθώς έχουμε δημιουργήσει μια σειρά εξειδίκευσης σε πολλούς θεματικούς τομείς και την ικανότητα να χειριζόμαστε μεγάλους όγκους αραβικής μετάφρασης.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Αραβικά

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Αραβικά και από τα Αραβικά στα Ελληνικά, καθώς και ανάμεσα στα Αραβικά και π.χ. τα Αγγλικά. Οι μεταφραστές μας είναι, όπου είναι δυνατόν, πιστοποιημένοι στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση. Η πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Αραβικά πραγματοποιείται κυρίως στους τομείς του δικαίου και των οικονομικών. είναι εδώ που ένας πιστοποιημένος μεταφραστής έχει την κύρια αρμοδιότητα του. Παραδείγματα εγγράφων που απαιτούν πιστοποιημένη μετάφραση προς/από τα Αραβικά είναι επίσημα έγγραφα, όπως πιστοποιητικά γέννησης, πιστοποιητικά γάμου, δικαστικές αποφάσεις, άδειες οδήγησης, συμβάσεις και συμφωνίες, διαβατήρια κ.λπ.

Παρέχουμε τεχνική μετάφραση από και προς τα Αραβικά στους ακόλουθους τομείς:

  • Μηχανική και τεχνολογίας
  • Οικονομίας και χρηματοοικονομικών
  • Δικαίου και επισήμων εγγράφων
  • Μάρκετινγκ και διαφήμισης
  • Ιατρικής και φαρμακευτικών
  • Ιστοτόπων και άλλου υλικού online

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά μια επαγγελματική μετάφραση. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της αραβικής γλώσσας μεταφράζει στα Αραβικά, ένας γηγενής ομιλητής της αγγλικής γλώσσας μεταφράζει στα Αγγλικά και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Τι μπορείτε να περιμένετε όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από ή προς τα Αραβικά από το The Native Translator

Παρέχουμε επαγγελματική, υψηλής ποιότητας μετάφραση από ή προς τα Αραβικά με τη σωστή γλώσσα και ορολογία. Επιδιώκουμε επίσης να διατηρήσουμε την ίδια διάταξη του αρχικού εγγράφου, όπου είναι δυνατόν.
Οι μεταφραστές μας είναι επαγγελματίες απόφοιτοι πανεπιστημίου που μεταφράζουν στη μητρική τους γλώσσα. Εξειδικεύονται επίσης στο θέμα που μεταφράζουν, κατανοούν το κείμενο και είναι εξοικειωμένοι με την ορολογία. Έτσι, είτε παραγγείλετε ιατρική μετάφραση, εξειδικευμένη τεχνική ή νομική μετάφραση, έχουμε τους μεταφραστές με τις κατάλληλες δεξιότητες.
Εάν χρειάζεστε πιστοποιημένη μετάφραση από ή προς τα Αραβικά, θα προσπαθήσουμε να την πραγματοποιήσουμε στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση από τοπικά πιστοποιημένο μεταφραστή, αν και υπάρχουν εξαιρέσεις, για παράδειγμα, όταν μια μετάφραση πρέπει να επικυρωθεί σε πρεσβεία ή προξενείο. Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 17100 και, φυσικά, παρέχουμε εξασφάλιση ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Πόσο κοστίζει μια αραβική μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση σε ή από Αραβικά. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay. Λάβετε υπόψη ότι όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από ή προς τα Αραβικά πρέπει να προσδιορίζετε πάντα τον τρόπο μεταγραφής των ονομάτων στο έγγραφο, σε περίπτωση που έχουν μεταφραστεί προηγουμένως, καθώς πολλά αραβικά ονόματα μπορούν να μεταφραστούν με διάφορους τρόπους.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Αραβικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>