Παραγγείλετε τη μετάφρασή σας online 24/7

Ανεβάστε το έγγραφο ή το κείμενό σας και κάντε την παραγγελία σας εδώ.

Χρειάζεστε κάποια προσωπική βοήθεια ή συμβουλή;

Στείλτε μας ένα email και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Αποκλειστικές προσφορές για εταιρικούς πελάτες!

Εταιρική συμφωνία 

Οι εταιρείες και οι αρχές που χρησιμοποιούν τακτικά τις μεταφραστικές μας υπηρεσίες μπορούν να επωφεληθούν από μια συμφωνία με πολλά πλεονεκτήματα! Αυτό μας βοηθά επίσης να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική και επιτυχημένη συνεργασία.

Τι είναι μια εταιρική συμφωνία;

Οι εταιρικοί πελάτες με εταιρική συμφωνία μπορούν να ανεβάσουν έγγραφα απευθείας στο Σύστημα Διαχείρισης Μετάφρασης. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τις έτοιμες μεταφράσεις από εκεί. Σημαίνει ότι η όλη διαδικασία μετάφρασης γίνεται απλούστερη, σαφέστερη και ασφαλέστερη. Και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του έργου σας για τυχόν απορίες. Σύμφωνα με την εταιρική συμφωνία, καμία πληροφορία δεν αποστέλλεται μέσω email, γεγονός που διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς - αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς Επιπλέον, δημιουργούμε μια «ορολογική βάση» για εσάς. Ως αποτέλεσμα μπορούμε να μεταφράσουμε τα κείμενά σας με την ίδια υψηλή ποιότητα διατηρώντας τη σωστή ορολογία για την επιχείρησή σας.

Πιστοποιημένη ποιότητα

Η σαφής επικοινωνία, ανεξάρτητα από τη γλώσσα, είναι κρίσιμη για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Μια κακή μετάφραση μπορεί να δημιουργήσει αρνητική εντύπωση για την επιχείρησή σας. Είναι σημαντικό η επικοινωνία σας να διατηρεί το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Ομάδα Μεταφραστών είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και βορειοαμερικανικά πρότυπα για να εγγυάται βέλτιστα αποτελέσματα.

Τα Οφέλη των Εταιρικών Συμφωνιών

  • Μια απλή διαδικασία
  • Οικονομία κόστους
  • Καλύτερη ασφάλεια δεδομένων
  • Εγγυημένη ποιότητα
  • Μηνιαία τιμολόγηση αντί για προκαταβολή
  • Προσωπικό άτομο επικοινωνίας που είναι εξοικειωμένο με την επιχείρησή σας(

Ελάτε σε επαφή!

Η Ομάδα Μεταφραστών ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των εταιρικών πελατών μέσω του The Business Translator επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.

Ανυπομονούμε να έχουμε νέα σας!

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>