Τεχνικές μεταφράσεις The Native Transator

Οι τεχνικοί μας μεταφραστές δεν είναι μόνο γλωσσολόγοι υψηλής εξειδίκευσης, είναι επίσης ικανοί στην τεχνολογία και την τεχνική ορολογία.

Το The Native Translator – ένα πιστοποιημένο κατά ISO 17100 πρακτορείο τεχνικής μετάφρασης, τεχνική μετάφραση με διασφάλιση ποιότητας.

Είμαστε ένα από τα κορυφαία τεχνικά μεταφραστικά γραφεία της Ευρώπης και πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 17100. Εργαζόμαστε στον τομέα της τεχνικής μετάφρασης από το 2005 και μπορούμε να υπολογίζουμε ως πελάτες μας μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο. Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε εσάς και την επιχείρησή σας με μια τεχνική μετάφραση προς και από τις περισσότερες από τις σημαντικότερες γλώσσες του κόσμου. 

Τεχνική μετάφραση από εξειδικευμένους επαγγελματίες μεταφραστές

Οι εταιρείες γίνονται όλο και πιο παγκόσμιες και έχει σημειωθεί απότομη αύξηση της ζήτησης για πολύγλωσσες τεχνικές πληροφορίες προϊόντων. Πράγμα που οδήγησε σε μεγαλύτερη ανάγκη για εξειδικευμένη τεχνική μετάφραση, αυξάνοντας τις απαιτήσεις που επιβάλλονται στα τεχνικά μεταφραστικά γραφεία. Σήμερα, βλέπουμε εξαιρετικά εξειδικευμένες τεχνικές πληροφορίες να μεταφράζονται σε όλο και περισσότερες γλώσσες, μια εξέλιξη που σημαίνει ότι μόνο εκείνα τα μεταφραστικά γραφεία που έχουν γίνει πιο εξειδικευμένα σε αυτό που προσφέρουν μπορούν να προσφέρουν την ποιότητα και τους γλωσσικούς συνδυασμούς που απαιτούνται συχνά.

Πέρα από τη γλωσσική επάρκεια, ένας τεχνικός μεταφραστής χρειάζεται επομένως άριστη γνώση του συγκεκριμένου θέματος της μετάφρασης και εξοικείωση με τη σχετική ορολογία. Χάρη στην εξειδίκευσή μας στην τεχνική μετάφραση, έχουμε δημιουργήσει την απαραίτητη ικανότητα για τη μετάφραση σε μια σειρά θεμάτων, από πληροφορίες τεχνικών προϊόντων και εγχειρίδια, έως κείμενα με πιο δημιουργικό περιεχόμενο, όπως υλικό μάρκετινγκ, παρουσιάσεις PowerPoint, περιεχόμενο ιστού και άλλα, και σε περισσότερους από 600 συνδυασμούς γλωσσών.

Γλωσσολόγοι μηχανικοί που μεταφράζουν στη μητρική τους γλώσσα

Οι τεχνικοί μας μεταφραστές είναι καταρτισμένοι γλωσσολόγοι, μιλούν άπταιστα τη γλώσσα-πηγή και μεταφράζουν στη μητρική τους γλώσσα. Έχουν επίσης τεχνικό υπόβαθρο, συχνά με πανεπιστημιακή εκπαίδευση στη μηχανική και την τεχνολογία και προχωρημένες σπουδές στον συγκεκριμένο τομέα εξειδίκευσής τους. Παρέχουμε τεχνικές μεταφράσεις από και προς περισσότερες από 100 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Σουηδικών, Αγγλικών, Κινέζων, Γερμανικών, Νορβηγικών, Φινλανδικών, Γαλλικών, Ισπανικών, Ιαπωνικών και Ρωσικών.

Βάσεις ορολογίας και μεταφραστικές μνήμες

Χρησιμοποιούμε πάντα μεταφραστικές μνήμες ειδικά για την εταιρεία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιούμε προηγούμενες μεταφράσεις. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτό. Για παράδειγμα, εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, αλλά ειδικότερα, διασφαλίζει συνεπή ορολογία όχι μόνο σε ένα έγγραφο, αλλά και μεταξύ των εγγράφων.

Για παράδειγμα, μεταφράζουμε:

  • Εγχειρίδια οδηγιών
  • Οδηγίες λειτουργίας
  • Οδηγούς
  • Ιστότοπους
  • Εγχειρίδια
  • Πατέντες
  • Λογισμικό
  • Παρουσιάσεις PowerPoint
  • Καταλόγους και φυλλάδια προϊόντων
  • Εκθέσεις αναφοράς

Μετάφραση τεχνικών εγγράφων με διασφάλιση ποιότητας

Η ποιότητα των μεταφράσεων μας αποτελεί την υπ’αριθμόν ένα προτεραιότητα για εμάς και, ως ένα από τα κορυφαία μεταφραστικά γραφεία στον κόσμο, είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε με τους καλύτερους μεταφραστές του κλάδου. Είμαστε πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17100, που σημαίνει ότι η εργασία μας ελέγχεται τακτικά από έναν οργανισμό πιστοποίησης και ως πελάτης μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Χειριζόμαστε συχνά μεγάλους όγκους εξαιρετικά ευαίσθητων πληροφοριών και είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να διασφαλίζουμε αυστηρή εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια τεχνική μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή τεχνικών μεταφράσεων ποιότητας απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>