Εξειδικευμένες ιατρικές μεταφράσεις από γλωσσολόγους ιατρούς, ερευνητές και εξειδικευμένους ιατρικούς μεταφραστές.

Ιατρική μετάφραση εγγυημένης ποιότητας σε 25 γλώσσες, ISO 17100

Είτε πρόκειται για διδακτορική διατριβή, φυλλάδιο για ιατρικές συσκευές, ιατρικό αρχείο ή άλλο κείμενο εντός του ιατρικού επαγγέλματος, ως πελάτης μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουμε τις κατάλληλες δεξιότητες. Οι ιατρικές μας μεταφράσεις πραγματοποιούνται πάντα από καταρτισμένους ιατρούς μεταφραστές με εξειδίκευση στον συγκεκριμένο ιατρικό τομέα.

Ηρεμία για εσάς, τους ασθενείς και άλλους που λαμβάνουν θεραπεία

Στο The Native Translator, ιατρικοί μεταφραστές, γλωσσολόγοι ιατροί, επαγγελματίες υγείας και ερευνητές μεταφράζουν τα ιατρικά σας κείμενα. Γνωρίζουν την ιατρική ορολογία, μιλούν άπταιστα τη γλώσσα-πηγή και μεταφράζουν στη μητρική τους γλώσσα. Οι μεταφραστές έχουν γλωσσικά προσόντα σε πανεπιστημιακό επίπεδο - όσον αφορά τόσο τη γλώσσα προέλευσης όσο και τη γλώσσα-στόχο. Αναλαμβάνουμε ιατρικές μεταφράσεις από και προς περισσότερες από 25 γλώσσες, όπως Αραβικά, Δανικά, Αγγλικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Νορβηγικά, Πολωνικά, Ισπανικά, Σουηδικά, Γερμανικά, Ουγγρικά, Ρουμανικά και Ρωσικά.

Αυτά είναι μερικά από τα ιατρικά κείμενα που συχνά  μεταφράζουμε:

  • Εγχειρίδια  και διδακτικά βοηθήματα
  • Κλινικά πρωτόκολλα
  • Φυλλάδια συσκευασίας
  • Ενημερωτικά φυλλάδια για τον ασθενή
  • Ιατρικά αρχεία & ιατρικές γνωματεύσεις
  • Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας
  • Ιατρικά πρωτόκολλα
  • Ιατρικά άρθρα και διατριβές
  • Αποτελέσματα ιατρικών ερευνών
  • Ιστότοπους

Τι πρέπει να σκεφτείτε για να διασφαλίσετε μια σωστή ιατρική μετάφραση:

Η μετάφραση ιατρικών εγγράφων απαιτεί επίσημες γλωσσικές δεξιότητες σε υψηλό επίπεδο, αναλυτική ικανότητα και εις βάθος πολιτισμική γνώση τόσο της γλώσσας-πηγής όσο και της γλώσσας-στόχου. Να επιλέγετε πάντα έναν ιατρικό μεταφραστή ο οποίος, τουλάχιστον, έχει επίσημη εκπαίδευση στη γλώσσα πηγής και στόχου σε πανεπιστημιακό επίπεδο και ο οποίος είναι ειδικός στην ορολογία της θεματικής περιοχής. Οι επαγγελματίες ιατρικοί μεταφραστές πάντα ερευνούν την ορολογία του κειμένου για να επικυρώσουν την ακρίβεια του ισοδύναμου της γλώσσας-στόχου, ειδικά όταν μεταφράζουν σε μια γλώσσα με πολλαπλές τοπικές παραλλαγές.

Λάβετε υπόψη ότι η ποιότητα του εγγράφου πηγής επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την τελική μετάφραση. Εάν υπάρχουν μπερδεμένα ή κακογραμμένα εδάφια, η μετάφραση θα είναι εξίσου μπερδεμένη.

Ιατρικές μεταφράσεις που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Η επιλογή του σωστού γραφείου ιατρικής μετάφρασης είναι ζωτικής σημασίας για ένα καλό αποτέλεσμα. Το The Native Translator είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17100 και η εργασία μας ελέγχεται τακτικά από τον οργανισμό Αυστριακά Πρότυπα (Austrian Standards), έναν διαπιστευμένο οργανισμό πιστοποίησης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι συνεπάγεται η πιστοποίηση ISO 17100 εδώ

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Χειριζόμαστε συχνά μεγάλους όγκους εξαιρετικά ευαίσθητων πληροφοριών και είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να διασφαλίζουμε αυστηρή εχεμύθεια. Όλο το προσωπικό μας υπόκειται σε δέσμευση εχεμύθειας. Οι διακομιστές μας διαθέτουν πιστοποιητικά SSL, ώστε οι πληροφορίες σας να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

Πόσο κοστίζει μια ιατρική μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας στην πύλη μετάφρασης για άμεση απάντηση. Χρειαζόμαστε λιγότερο από ένα λεπτό για να υπολογίσουμε την τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για τη μετάφραση του εγγράφου σας. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφρασή σας και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 15 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα πιστοποιημένο κατά ISO 17100 πρακτορείο ιατρικής μετάφρασης, που ειδικεύεται, για παράδειγμα, στη μετάφραση ιατρικών κειμένων και εγγράφων απευθείας στο διαδίκτυο.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>