Χρηματοοικονομικές μεταφράσεις The Native Translator

Χρηματοοικονομική μετάφραση από γλωσσολόγους λογιστές και οικονομολόγους

Μετάφραση οικονομικών κειμένων και χρηματοοικονομικών εγγράφων σε περισσότερες από 50 γλώσσες, επαγγελματική, οικονομική μετάφραση που πραγματοποιείται από ειδικούς μεταφραστές και πιστοποιημένους μεταφραστές.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο χρειάζονται συχνά χρηματοοικονομικά και οικονομικά κείμενα σε διάφορες γλώσσες, ειδικά για να συμμορφωθούν με τις τοπικές απαιτήσεις αναφοράς. Μαζί μας, τα χρηματοοικονομικά και οικονομικά σας κείμενα θα μεταφραστούν από επαγγελματίες μεταφραστές που είναι επίσης λογιστές ή οικονομολόγοι – άτομα εξοικειωμένα με τον χρηματοπιστωτικό κλάδο στον συγκεκριμένο γλωσσικό τομέα του κειμένου. Όλοι οι μεταφραστές μας μιλούν άπταιστα τη γλώσσα-πηγή, μεταφράζουν στη μητρική τους γλώσσα και είναι ειδικευμένοι στην οικονομική ορολογία.

Τόσο οι μικρές επιχειρήσεις όσο και οι μεγάλοι πολυεθνικοί κολοσσοί μπορούν να επωφεληθούν από τους τεχνικούς μας μεταφραστές στον οικονομικό και χρηματοοικονομικό τομέα.

Σήμερα, το The Native Translator παράγει οικονομικές μεταφράσεις για κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, εταιρείες συμβούλων και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως τράπεζες, εταιρείες επενδύσεων και ασφαλιστικές εταιρείες. Προσφέρουμε μεταφράσεις στα σουηδικά από περισσότερες από 50 γλώσσες πηγής – με δυνατότητα γρήγορης παράδοσης. 

Γρήγορη παράδοση ακόμα και για πολύ μεγάλα έργα

Το Native Translator έχει βελτιστοποιημένες διαδικασίες τόσο για τη διαχείριση έργου όσο και για τον ποιοτικό έλεγχο, και μπορούμε φυσικά να χειριστούμε όλους τους αναγνωρισμένους τύπους αρχείων. Έχετε μεγάλα έργα που απαιτούν σύντομους χρόνους υλοποίησης; Μπορούμε να συγκεντρώσουμε μια ομάδα οικονομικών μεταφραστών άμεσα για να εργαστούν αποκλειστικά πάνω στο έργο σας. Διαθέτουμε οικονομικούς εμπειρογνώμονες μεταξύ των δικών μας διαχειριστών έργων, ώστε σήμερα να μπορούμε να προσφέρουμε τις κορυφαίες μεταφραστικές υπηρεσίες της αγοράς για τον τραπεζικό, τον χρηματοπιστωτικό και τον ασφαλιστικό κλάδο. Παρέχουμε οικονομικές μεταφράσεις από και προς περισσότερες από 100 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών, Κινέζων, Γερμανικών, Νορβηγικών, Φινλανδικών, Γαλλικών, Ισπανικών, Ιαπωνικών και Ρωσικών. Για μεγαλύτερα μεταφραστικά έργα, επικοινωνήστε με την υπηρεσία της εταιρείας μας The Business Translator.

Για παράδειγμα, επικοινωνήστε μαζί μας για τη μετάφραση:

 • Επιχειρηματικών σχεδίων
 • Συμφωνιών
 • Φυλλαδίων, επιφυλλίδων
 • Επενδυτικών σχεδίων
 • Ενημερωτικών δελτίων
 • Ασφαλιστικών εγγράφων
 • Νομικών  συμφωνιών
 • Επικοινωνίας των μετόχων
 • Πτωχευτικών εγγράφων
 • Μάρκετινγκ και διαφήμισης
 • Σχεδίων μάρκετινγκ
 • Παρουσιάσεων
 • Δελτίων Τύπου
 • Δηλώσεις εισοδήματος
 • Εκθέσεων ελέγχου
 • Ιστοτόπων
 • Ετήσιων εκθέσεων

Μετάφραση με εγγύηση ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως τη διασφάλιση της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο χρηματοοικονομικό μεταφραστικό γραφείο, παρέχουμε επίσης διασφάλιση ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια

Αντιμετωπίζουμε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουμε σχετικά με μια θέση εργασίας με απόλυτη εχεμύθεια. Όλο το προσωπικό μας - διευθυντές έργων, μεταφραστές και προσωπικό γραφείου - δεσμεύεται από αυστηρή εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια νομική μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή χρηματοοικονομικών μεταφράσεων ποιότητας απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>