Επαγγελματική δανική μετάφραση

Πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση ανάμεσα στα Δανικά και σε περισσότερες από 30 άλλες γλώσσες στους τομείς του δικαίου, των οικονομικών, της ιατρικής και της τεχνολογίας.

Το The Native Translator είναι ένα παγκόσμιο μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, με περισσότερους από 5.500 επαγγελματίες μεταφραστές και ένα από τα κορυφαία μεταφραστικά γραφεία online. Ένας από τους τομείς εστίασής μας είναι οι σκανδιναβικές γλώσσες, όπως επίσης και τα Δανικά. Οι μεταφραστές μας είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου και εργάζονται σε συγκεκριμένους τομείς. Με άλλα λόγια, η μετάφρασή σας θα γίνει από έναν επαγγελματία μεταφραστή που είναι εξειδικευμένος στον τομέα σας και εξοικειωμένος με την ορολογία. Πραγματοποιούμε μεταφράσεις από και προς τα Δανικά για εταιρείες, αρχές και ιδιώτες μέσα σε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων τομέων.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Δανικά

Ανεξάρτητα από το θέμα και το μέγεθος του έργου σας, διαθέτουμε πιστοποιημένους μεταφραστές που μπορούν να σας βοηθήσουν με μια πιστοποιημένη μετάφραση από ή προς τα δανικά, μεταφραστές με τις σχετικές γνώσεις και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα σας. Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Δανικά και από τα Δανικά στα Ελληνικά, καθώς και ανάμεσα στα Δανικά και πάνω από 30 άλλες γλώσσες. Όσον αφορά τα περισσότερα νομικά έγγραφα, όπως συμφωνίες, συμβάσεις, σχολικά πιστοποιητικά, δικαστικές αποφάσεις κ.λπ., καθώς και τα περισσότερα είδη χρηματοοικονομικών εγγράφων, αυτά πρέπει να μεταφράζονται συχνότερα από πιστοποιημένο μεταφραστή για να γίνουν δεκτά από το συμβαλλόμενο μέρος παραλήπτη , όπως οι κυβερνητικές αρχές, τα δικαστήρια και τα πανεπιστήμια.

Οι μεταφραστές μας είναι, όπου είναι δυνατόν, πιστοποιημένοι στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση

Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιούμε μεταφραστές στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση και, εάν παραγγείλετε πιστοποιημένη μετάφραση στα Ελληνικά,  αυτή θα πραγματοποιηθεί από μεταφραστή πιστοποιημένο στα Ελληνικά. Μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2016, η Δανία διέθετε ένα σύστημα εξουσιοδότησης μεταφραστών, το οποίο έχει πλέον αλλάξει. Ωστόσο, οι μεταφραστές που ήταν τότε εξουσιοδοτημένοι εξακολουθούν να θεωρούνται εξουσιοδοτημένοι και οι μεταφράσεις τους αντιμετωπίζονται στη Δανία ως πιστοποιημένες, που είναι ο νέος όρος. Γενικά, χρησιμοποιούμε πάντα μεταφραστές πιστοποιημένους στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μην έχουν ποτέ πρόβλημα με την αποδοχή των μεταφράσεων τους. Με άλλα λόγια, εάν παραγγείλετε μια πιστοποιημένη μετάφραση από τα Δανικά στα Αγγλικά για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα γίνει από έναν από τους μεταφραστές μας που είναι πιστοποιημένοι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πράγμα που σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Παρέχουμε εξειδικευμένη μετάφραση από και προς τα Δανικά στους ακόλουθους τομείς:

 • Χρηματοοικονομικής και οικονομικής μετάφρασης
 • Νομικής μετάφρασης
 • Μάρκετινγκ και Δημόσιων Σχέσεων
 • Ιατρικής και φαρμακευτικών
 • Κειμένων και εγγράφων κοινωνικών επιστημών
 • Τεχνολογίας

Παρακάτω είναι μερικοί από τους γλωσσικούς συνδυασμούς με τους οποίους δουλεύουμε περισσότερο.

 • Δανικά προς Σουηδικά και Σουηδικά προς Δανικά
 • Δανικά προς Νορβηγικά και Νορβηγικά προς Δανικά
 • Δανικά προς Αγγλικά και Αγγλικά προς Δανικά
 • Δανικά προς Γερμανικά και Γερμανικά προς Δανικά
 • Δανικά προς Γαλλικά και Γαλλικά προς Δανικά
 • Δανικά προς Ρωσικά και Ρωσικά προς Δανικά
 • Δανικά προς Πολωνικά και Πολωνικά προς Δανικά
 • Δανικά προς Ισπανικά και Ισπανικά προς Δανικά

Μετάφραση με εξασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως την εξασφάλιση  της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο για τα Δανικά, παρέχουμε επίσης εξασφάλιση ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση σε ή από τα Δανικά. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφρασή σας και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Δανικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>