Εδώ, μπορείτε να παραγγείλετε μια μετάφραση εξασφαλισμένης ποιότητας ανάμεσα στα Ιταλικά και σε 25 άλλες γλώσσες σχετικά με το δίκαιο, τα οικονομικά και τα χρηματοοικονομικά, την ιατρική και την τεχνολογία κ.λπ.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 που από το 2005 εργάζεται με επαγγελματική μετάφραση σε νομικά, οικονομικά, ιατρική και τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων από τα Ελληνικά στα Ιταλικά και από τα Ιταλικά στα Ελληνικά, καθώς και ανάμεσα στα Ιταλικά και σε περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες, μεταξύ των οποίων τα Αγγλικά, τα Γερμανικά, τα Γαλλικά, τα Ισπανικά, τα Ρωσικά, τα Πολωνικά κ.λπ. Οι μεταφραστές μας είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου και εργάζονται σε συγκεκριμένους τομείς. Με άλλα λόγια, η μετάφρασή σας θα γίνει από έναν επαγγελματία μεταφραστή που είναι εξειδικευμένος στον τομέα σας και εξοικειωμένος με την ορολογία. Πραγματοποιούμε μεταφράσεις από και προς τα Ιταλικά για εταιρείες, αρχές και ιδιώτες μέσα σε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων τομέων.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Ιταλικά

Σε ό,τι αφορά τα περισσότερα νομικά έγγραφα καθώς και τους περισσότερους τύπους χρηματοοικονομικών εγγράφων, αυτά πρέπει να μεταφράζονται συχνότερα από πιστοποιημένο Ιταλό μεταφραστή για να γίνουν δεκτά από το συμβαλλόμενο μέρος παραλήπτη.

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Ιταλικά και από τα Ιταλικά στα Ελληνικά, καθώς και ανάμεσα στα Ιταλικά και σε πάνω από 25 γλώσσες. Παρέχουμε επικυρωμένες μεταφράσεις επίσημων εγγράφων προς/από ιταλικά, όπως πιστοποιητικά γέννησης, πιστοποιητικά γάμου, διαζύγια, άδειες οδήγησης, συμβάσεις και συμφωνητικά κ.λπ. Ένας  κανονισμός της ΕΕ από το 2016 επισημαίνει ότι οι μεταφράσεις μπορούν να εξαιρεθούν από τη νομιμοποίηση ή την επισήμανση (Apostille) όταν αφορούν δημόσια έγγραφα και επικυρωμένα αντίγραφα τέτοιων εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις κρατικές αρχές κράτους μέλους της ΕΕ και έχουν προσκομιστεί στις κυβερνητικές αρχές άλλου κράτους μέλους. Ωστόσο, η εξαίρεση ισχύει μόνο για ιδιώτες και όχι για εταιρείες.

Παρέχουμε επαγγελματική εξειδικευμένη μετάφραση από και προς τα Ιταλικά στους ακόλουθους τομείς:

 • Χρηματοοικονομικών και οικονομικών
 • Δικαίου
 • Μάρκετινγκ και Δημόσιων Σχέσεων
 • Ιατρικής και φαρμακευτικών
 • Κειμένων και εγγράφων κοινωνικών επιστημών
 • Τεχνολογίας

Παρακάτω είναι μερικοί από τους γλωσσικούς συνδυασμούς με τους οποίους δουλεύουμε περισσότερο.

 • Ιταλικά προς Σουηδικά και Σουηδικά προς Ιταλικά
 • Ιταλικά προς Αγγλικά και Αγγλικά προς Ιταλικά
 • Ιταλικά προς Γερμανικά και Γερμανικά προς Ιταλικά
 • Ιταλικά προς Γαλλικά και Γαλλικά προς Ιταλικά
 • Ιταλικά προς Ρωσικά και Ρωσικά προς Ιταλικά
 • Ιταλικά προς Πολωνικά και Πολωνικά προς Ιταλικά
 • Ιταλικά προς Ισπανικά και Ισπανικά προς Ιταλικά

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά την επαγγελματική ιταλική μετάφραση. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της ιταλικής γλώσσας μεταφράζει στα Ιταλικά, ένας γηγενής ομιλητής της ελληνικής γλώσσας μεταφράζει στα Ελληνικά, και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση με εξασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως την εξασφάλιση  της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο για τα Ιταλικά, παρέχουμε επίσης εξασφάλιση ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια. Οι διακομιστές μας διαθέτουν πιστοποιητικά SSL, βέβαια, ώστε οι πληροφορίες σας να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην  πύλη μετάφρασης  και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια ιταλική μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Ιταλικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>