Παραγγείλετε τη μετάφρασή σας online 24/7

Ανεβάστε το έγγραφο ή το κείμενό σας και κάντε την παραγγελία σας εδώ.

Χρειάζεστε κάποια προσωπική βοήθεια ή συμβουλή;

Στείλτε μας ένα email και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Η διευθυντική μας ομάδα

BJÖRN HALLBERG

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Björn Hallberg έχει ακαδημαϊκό υπόβαθρο στην τεχνολογία και τα οικονομικά. Έχει εργαστεί ως Διευθύνων Σύμβουλος επιχειρήσεων εμπορικής ιδιοκτησίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, έχει δημιουργήσει και διευθύνει επιχειρήσεις λιανικής στη Δανία.

  • Σπουδές μηχανικού στη Σχολή Ebersteinska στο Norrköping της Σουηδίας
  • Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Linköping, Σουηδία

PATRICK ALEXANDER

Πρόεδρος

  • Πτυχίο Διεθνούς Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Bocconi,  Μιλάνο
  • MSc Executive Global Masters in Management στο London School of Economics.
  • Επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ και λειτουργιών EMEA, Apple

EVA SKIÖLDEBRAND

Διευθύντρια

  • Καθηγήτρια, PhD, ερευνήτρια στο Σουηδικό Πανεπιστήμιο Γεωργικών Επιστημών στην Ουψάλα
  • Πρώην ερευνήτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sahlgrenska στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας
  • Δέκα χρόνια απασχόληση στη Bayer, ως επικεφαλής του τμήματος εγγραφής και εμπορίας φαρμακευτικών προϊόντων και σε έρευνες και κλινικές δοκιμές
  • Εκτός από τη θέση της στην Prologic GmbH, η Εύα υπηρετεί επίσης σε διοικητικά συμβούλια πολλών επιχειρήσεων στον φαρμακευτικό τομέα.

Στόχοι της Εταιρείας

Είναι σημαντικό για την ύπαρξη του The Native Translator να τηρούμε τις υποσχέσεις μας στους πελάτες και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας από κάθε άποψη. Κάθε εργασία πρέπει να αντιμετωπίζεται επαγγελματικά, να τηρούνται το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και οι προϋποθέσεις.

Στόχος μας ως επιχείρηση είναι να παρέχουμε μία από τις ταχύτερες υπηρεσίες μετάφρασης υψηλής ποιότητας στην αγορά. Στόχος μας είναι να είμαστε ο προτιμώμενος πάροχος πιστοποιημένης μετάφρασης με μετρημένο ποσοστό ικανοποίησης πελατών που υπερβαίνει το 95%. Οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες μας πρέπει να φαίνονται φιλικοί, θετικοί και επαγγελματίες και οι πελάτες μας πρέπει να αισθάνονται ότι τους φέρονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Θέλουμε να είμαστε μια εταιρεία που δεσμεύεται να συμβάλει ενεργά στη θετική κοινωνική ανάπτυξη, ιδίως όσον αφορά την προστασία του κλίματος, μέσω της συμμόρφωσής μας με το ISO 14100.

Η δέσμευσή μας προς κάθε πελάτη εκτείνεται πέρα από την απλή παράδοση του εν λόγω έργου. Παρακολουθούμε τις υπηρεσίες μας κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του έργου για να διασφαλίσουμε ότι οι προσδοκίες του πελάτη ικανοποιούνται. Έτσι δημιουργείται μια συνεχής σχέση για την προώθηση της μελλοντικής ανάπτυξης μέσω της αμοιβαίας εκτίμησης και δέσμευσης.

Για να επιτύχουν τα ανωτέρω, είναι απαραίτητη η θετική και σεβαστή συνεργασία με τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες παγκοσμίως. Η επιθυμία μας να είμαστε "ο προτιμώμενος πάροχος" πιστοποιημένων μεταφραστικών υπηρεσιών σημαίνει επίσης ότι πρέπει να είμαστε ένας από τους προτιμώμενους εργοδότες και συνεργάτες για τους μεταφραστές μας.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>