Πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση στο δίκαιο, τα χρηματοοικονομικά, την ιατρικής και την τεχνολογία από και προς τα Ελληνικά.

Επαγγελματική μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά και από τα Ελληνικά στα Αγγλικά, καθώς και σε πάνω από 30 άλλες γλώσσες. Μπορείτε να παραγγείλετε μια εξασφαλισμένης ποιότητας μετάφραση στα Ελληνικά απευθείας online.

Το The Native Translator είναι ένα πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο ISO 17100, εξειδικευμένο στην πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση από τα Σουηδικά και άλλες γλώσσες στα Ελληνικά και από τα Ελληνικά στα Σουηδικά. Προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα και τηρούμε αυστηρές απαιτήσεις, επομένως μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι μεταφράσεις μας στα Ελληνικά πληρούν πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας. Οι μεταφραστές μας είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου με πολλά χρόνια εμπειρία ασκώντας σε πλήρη απασχόληση το επάγγελμα του μεταφραστής και οι οποίοι, βέβαια, μεταφράζουν πάντα στη μητρική τους γλώσσα.

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Ελληνικά

Γενικά, μεταφράζουμε όλα τα είδη εγγράφων και κειμένων από τα Αγγλικά στα Ελληνικά και από τα Ελληνικά στα Αγγλικά, καθώς και σε περισσότερες από 30 άλλες γλώσσες, όπως τα Αγγλικά,  τα Γαλλικά, τα Ιταλικά, τα Γερμανικά, τα Ρωσικά, τα Ισπανικά κ.λπ. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και με εξειδικευμένη μετάφραση καθώς και με πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Ελληνικά. Μεταφράζουμε νομικά κείμενα όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, ιατρικά κείμενα, ιατρικές μελέτες, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια, κείμενα ιστοτόπων κ.λπ. 

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Ελληνικά

Παρέχουμε πιστοποιημένες μεταφράσεις εγγράφων από τα Σουηδικά στα Ελληνικά και από τα Ελληνικά στα Σουηδικά, καθώς και από και προς 30 άλλες γλώσσες και μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφρασή σας απευθείας online. Μεταφράζουμε επιχειρηματικά σχέδια, οικονομικές εκθέσεις, συμβάσεις και συμφωνίες, σχολικά πιστοποιητικά, δικαστικές αποφάσεις, πιστοποιητικά εγγραφής του πολίτη, τραπεζικές καταστάσεις και άλλα. Κατά το μέτρο του δυνατού, προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε πάντα έναν πιστοποιημένο  μεταφραστή στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση. Η μετάφραση στα Ελληνικά γίνεται πάντα από μεταφραστή πιστοποιημένο στην Ελλάδα. Ο λόγος για αυτό είναι, οι πελάτες μας να μην έχουν ποτέ πρόβλημα με την αποδοχή των μεταφράσεών τους. Οι επικυρωμένες μεταφράσεις μας στα ελληνικά είναι πάντα νομιμοποιημένες στην Ελλάδα και ως εκ τούτου γίνονται αποδεκτές από τις ελληνικές αρχές, τράπεζες, σχολεία, πανεπιστήμια κ.λπ.

Εξειδικευμένη μετάφραση κειμένων και εγγράφων από και προς τα Ελληνικά

Μια εξειδικευμένη μετάφραση σημαίνει ότι ο μεταφραστής χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνογνωσία, π.χ. για τη μετάφραση ενός ιατρικού φακέλου ο μεταφραστής χρειάζεται ιατρική εμπειρογνωμοσύνη. Το ίδιο ισχύει και για τη μετάφραση νομικών εγγράφων, καθώς αυτό θέτει πολύ μεγάλες απαιτήσεις στην ικανότητα ενός μεταφραστή όχι μόνο να μεταφράζει ένα κείμενο σε άλλη γλώσσα, αλλά και να κατανοεί σε βάθος τη νομική διαδικασία, τις πολιτισμικές διαφορές και την ορολογία. Ο ρόλος του νομικού μεταφραστή είναι να αποδίδει έγγραφα έτσι ώστε να γίνονται κατανοητά από τον αναγνώστη σε άλλο νομικό σύστημα, γεγονός που επιβαρύνει σοβαρά την κατανόηση των νομικών συστημάτων από τον μεταφραστή στις χώρες όπου ομιλούνται οι γλώσσες στις οποίες μεταφράζουν ή από τις οποίες ομιλούνται..

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια ελληνική μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση από ή προς τα Ελληνικά’ Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα  Ελληνικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>