Επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Βουλγαρικά σε ISO 17100

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση νομικών, οικονομικών, ιατρικής και τεχνολογίας ανάμεσα στα Βουλγαρικά και  περισσότερες από 25 γλώσσες.

Χρειάζεστε έγγραφο ληξιαρχικής πράξεις, τραπεζικό αντίγραφο, πιστοποιητικό γάμου, συμβόλαιο, τεχνικό εγχειρίδιο ή ιατρικό αρχείο μεταφρασμένο στα ή από τα Βουλγαρικά;

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, το οποίο παρέχει επαγγελματική μετάφραση ανάμεσα στα Βουλγαρικά και περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες και μπορείτε να παραγγείλετε μια εξειδικευμένη  μετάφραση απευθείας online. Είτε χρειάζεστε ιατρική μετάφραση είτε πιστοποιημένη μετάφραση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Μερικές από τις γλώσσες που μεταφράζουμε από και προς τα Βουλγαρικά είναι τα Σουηδικά, τα Αραβικά, τα Δανικά, τα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Ιταλικά, τα Νορβηγικά, τα Ισπανικά, τα Γερμανικά και πολλές άλλες.  

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Βουλγαρικά

Γενικά, μεταφράζουμε όλα τα είδη εγγράφων και κειμένων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή μια πιστοποιημένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , διαδικτυακά κείμενα κ.λπ. από τα Ελληνικά στα Βουλγαρικά ή τα Βουλγαρικά στα Ελληνικά ή με μια βουλγαρική μετάφραση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε από τις 25 άλλες γλώσσες που χειριζόμαστε.   

Εξειδικευμένη μετάφραση από ή προς τα Βουλγαρικά

Τα ιατρικά αρχεία, οι τεχνικές εκθέσεις ή τα σχέδια συμφωνιών είναι παραδείγματα εγγράφων που απαιτούν μεταφραστή με ειδικές δεξιότητες. Κείμενα που περιέχουν ορολογία για συγκεκριμένο θέμα, είτε προέρχονται από τον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας, του δικαίου, των οικονομικών ή της ιατρικής, δεν μπορούν να μεταφραστούν από οποιοδήποτε μεταφραστή· απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. Όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από τα Σουηδικά στα Βουλγαρικά ή από τα Βουλγαρικά στα Σουηδικά σε κάποιο θέμα που απαιτεί  εξειδικευμένες δεξιότητες, η μετάφρασή σας θα πραγματοποιηθεί από έναν εξειδικευμένο μεταφραστή.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Βουλγαρικά

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση νομικών, οικονομικών και ιατρικών εγγράφων και κειμένων. Σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε μια πιστοποιημένη μετάφραση από τα Βουλγαρικά στα Σουηδικά και από τα Σουηδικά στα Βουλγαρικά απευθείας online, καθώς και ανάμεσα στα Βουλγαρικά και σε 25 άλλες γλώσσες. Τα έγγραφα που συνήθως πρέπει να μεταφραστούν από πιστοποιημένο μεταφραστή είναι σχολικά πιστοποιητικά, δικαστικές αποφάσεις, συμβάσεις και συμφωνίες, αποσπάσματα μητρώου κ.λπ.

Μετάφραση εγγράφων με εξασφάλιση ποιότητας από και προς τα Βουλγαρικά

Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 17100. Η εργασία μας ελέγχεται τακτικά από έναν οργανισμό πιστοποίησης και ως πελάτης μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει η πιστοποίηση ISO 17100

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Χειριζόμαστε συχνά μεγάλους όγκους εξαιρετικά ευαίσθητων πληροφοριών και είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να διασφαλίζουμε αυστηρή εχεμύθεια. Οι διακομιστές μας διαθέτουν πιστοποιητικά SSL, ώστε οι πληροφορίες σας να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

Πόσο κοστίζει η μετάφραση ενός εγγράφου από και προς τα Βουλγαρικά;

Ανεβάστε το έγγραφό σας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια απάντηση με τιμή και αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay. Λάβετε υπόψη ότι όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από ή προς τα Βουλγαρικά πρέπει να προσδιορίζετε πάντα τον τρόπο μεταγραφής των ονομάτων στο έγγραφο, σε περίπτωση που έχουν μεταφραστεί προηγουμένως, καθώς πολλά βουλγαρικά ονόματα μπορούν να μεταφραστούν με διάφορους τρόπους.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 15 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Βουλγαρικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>