Επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Φινλανδικά στους τομείς του δικαίου, των οικονομικών, της ιατρικής και της τεχνολογίας.

Εξειδικευμένη μετάφραση με εξασφάλιση ποιότητας και πιστοποιημένη μετάφραση ανάμεσα στα Φινλανδικά και σε περισσότερες από 30 άλλες γλώσσες

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 και πρωτοπόρος στον κλάδο στην επαγγελματική online μετάφραση εγγράφων από και προς τα Φινλανδικά. Δουλεύουμε με πιστοποιημένη μετάφραση, εξειδικευμένη μετάφραση και πιστοποιημένη μετάφραση νομικών, οικονομικών, ιατρικής και τεχνολογίας από τα Ελληνικά  στα Φινλανδικά και από τα Φινλανδικά στα Ελληνικά από το 2005, αλλά εργαζόμαστε επίσης ανάμεσα στα Φινλανδικά και σε περισσότερες από 30 άλλες γλώσσες.

Μπορείτε να παραγγείλετε μια πιστοποιημένη μετάφραση ή μια εξειδικευμένη μετάφραση από και προς τα Φινλανδικά απευθείας online και να λάβετε μια δωρεάν προσφορά σε λιγότερο από 1 λεπτό. 

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Φινλανδικά

Γενικά, μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Φινλανδικά. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή μια πιστοποιημένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , διαδικτυακά κείμενα κ.λπ. από τα Ελληνικά στα Φινλανδικά ή από τα Φινλανδικά στα Ελληνικά.

Εξειδικευμένη μετάφραση κειμένων και εγγράφων από και προς τα Φινλανδικά

Είτε χρειάζεστε νομικό κείμενο, τεχνικό εγχειρίδιο ή ιατρικό φάκελο μεταφρασμένο από τα Ελληνικά στα Φινλανδικά ή από τα Φινλανδικά στα Ελληνικά, έχουμε διαθέσιμους μεταφραστές με τις κατάλληλες δεξιότητες και εξειδικευμένες γνώσεις. Μεταφράζουμε κείμενα και έγγραφα ανάμεσα στα Φινλανδικά και σε περισσότερες από 30 άλλες γλώσσες.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Φινλανδικά

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση κειμένων και εγγράφων από τα Ελληνικά στα Φινλανδικά και από τα Φινλανδικά στα Ελληνικά, καθώς και ανάμεσα στα Φινλανδικά και σε πάνω από 30 άλλες γλώσσες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια επικυρωμένη μετάφραση επιχειρηματικών σχεδίων, οικονομικών εκθέσεων, συμβάσεων και συμφωνιών, δικαστικών αποφάσεων, σχολικών πιστοποιητικών κ.λπ. από και προς τα Φινλανδικά.

Χρησιμοποιούμε πάντα μεταφραστές πιστοποιημένους στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μην έχουν ποτέ πρόβλημα με την αποδοχή των μεταφράσεων τους. Με άλλα λόγια, εάν παραγγείλετε μια πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Φινλανδικά για χρήση στη Φινλανδία, θα γίνει από έναν από τους μεταφραστές μας που είναι πιστοποιημένοι στη Φινλανδία.

Μετάφραση εγγράφων με εξασφάλιση ποιότητας από και προς τα Φινλανδικά

Το The Native Translator είναι πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο από το 2011 και, από το 2015, έχει πιστοποιηθεί με το ISO 17100, το διάδοχο του EN-15038, της πρώτης ειδικής πιστοποίησης για μεταφραστικά γραφεία. Το ISO 17100 διαφέρει από το ISO 9000 στο ότι όχι μόνο ασχολείται με την καθαρά διοικητική διαδικασία, αλλά αποδίδει επίσης μεγάλη σημασία στη εξασφάλιση της ποιότητας αυτής της ίδιας της διαδικασίας της μετάφρασης. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο ISO 17100, ελεγχόμαστε κάθε 24 μήνες για να διασφαλιστεί ότι πληρούμε τις απαιτήσεις της πιστοποίησής μας.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Πόσο κοστίζει η μετάφραση ενός εγγράφου από και προς τα Φινλανδικά;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην  πύλη μετάφρασης  και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια φινλανδική μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Φινλανδικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>