Πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση από και προς τα Γαλλικά.

Επαγγελματική μετάφραση από τα Γαλλικά στα Ελληνικά και από τα Ελληνικά στα Γαλλικά, καθώς και ανάμεσα στα Γαλλικά και σε 30 άλλες γλώσσες  ISO 17100 Πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο για μετάφραση από και προς τα Γαλλικά.

Μπορείτε να παραγγείλετε μια επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Γαλλικά εδώ. Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση νομικών, οικονομικών, ιατρικής και τεχνολογίας από και προς τα Γαλλικά. Απλώς επιλέξτε τη γλώσσα-πηγή και τη γλώσσα-στόχο και λάβετε μια προσφορά σε λιγότερο από ένα λεπτό. 

Μεταφράζουμε όλα τα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Γαλλικά

Γενικά, μεταφράζουμε όλα τα είδη εγγράφων από τα Ελληνικά στα Γαλλικά και από τα Γαλλικά στα Ελληνικά, καθώς και ανάμεσα στα Γαλλικά και σε πάνω από 30 άλλες γλώσσες. Η εξειδικευμένη μετάφραση και επικυρωμένη μετάφραση από και προς τα γαλλικά σχολικών πιστοποιητικών, δικαστικών αποφάσεων, πιστοποιητικών γέννησης, νομικών κειμένων, συμβάσεων και συμφωνιών, ιατρικών κειμένων, ιατρικών σπουδών, ιατρικών αρχείων, τεχνικών εγχειριδίων, δελτίων τύπου, πιστοποιητικών εγγραφής, κειμένων μάρκετινγκ, δικαστικών αρχείων , τα κείμενα ιστού είναι παραδείγματα του είδους των εγγράφων που μεταφράζουμε. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται εταιρείες, κρατικές αρχές και ιδιώτες.

Τι δεξιότητες έχουν οι μεταφραστές μας;

Συνεργαζόμαστε μόνο με πτυχιούχους πανεπιστημίου με εξειδίκευση στον εξειδικευμένο τομέα στον οποίο μεταφράζουν, συν το ότι μεταφράζουν μόνο στη μητρική τους γλώσσα. Είναι εξπέρ στο αντικείμενό τους και εξοικειωμένοι με την ορολογία. Οι μεταφραστές μας είναι ειδικοί στον κλάδο και φροντίζουν το κείμενό σας να είναι κατάλληλο για την αγορά στην οποία πρόκειται να δημοσιευτεί, είτε πρόκειται για ιατρικό κείμενο, νομικό έγγραφο ή εγχειρίδιο τεχνικής εγκατάστασης.

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όταν πρόκειται για επαγγελματική μετάφραση στα Γαλλικά. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της γαλλικής γλώσσας μεταφράζει στα Γαλλικά, ένας γηγενής ομιλητής της ελληνικής γλώσσας μεταφράζει στα Ελληνικά, και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση με εξασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως τη εξασφάλιση της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο για τα Γαλλικά, παρέχουμε επίσης εξασφάλιση ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση στα Γαλλικά. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Γαλλικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>