Πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση από και προς τα Γερμανικά.

Επαγγελματική μετάφραση από τα Γερμανικά στα Ελληνικά και από τα Ελληνικά στα Γερμανικά , καθώς και ανάμεσα στα Γερμανικά και σε 30 άλλες γλώσσες. Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 που παρέχει επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Γερμανικά.

Μπορείτε να παραγγείλετε μια επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Γερμανικά εδώ. Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση νομικών, οικονομικών, ιατρικής και τεχνολογίας από και προς τα Γερμανικά. Απλώς επιλέξτε τη γλώσσα-πηγή και τη γλώσσα-στόχο και λάβετε μια προσφορά σε λιγότερο από ένα λεπτό. 

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Γερμανικά

Γενικά, μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Γερμανικά. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή με μια πιστοποιημένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , διαδικτυακά κείμενα κ.λπ. από τα Ελληνικά στα Γερμανικά ή από τα Γερμανικά στα Ελληνικά καθώς και ανάμεσα στα Γερμανικά  και σε 30 άλλες γλώσσες.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Γερμανικά

Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο των πιστοποιημένων μεταφραστών μας, μπορούμε να παρέχουμε πιστοποιημένες μεταφράσεις από και προς τα Γερμανικά 24/7. Όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από εμάς, επιλέγουμε μεταφραστή που είναι πιστοποιημένος στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση, επομένως μια μετάφραση που παρέχεται από εμάς δεν χρειάζεται να νομιμοποιηθεί από συμβολαιογράφο για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στο εξωτερικό, εκτός εάν απαιτείται για την επικύρωση ενός εγγράφου. Όλα τα νομικά έγγραφα, όπως συμφωνίες, συμβόλαια, σχολικά πιστοποιητικά, δικαστικές αποφάσεις κ.λπ., καθώς και τα περισσότερα είδη χρηματοοικονομικών εγγράφων, αυτά πρέπει να μεταφράζονται συχνότερα από πιστοποιημένο μεταφραστή για να γίνουν δεκτά από το συμβαλλόμενο μέρος παραλήπτη. Παρέχουμε πιστοποιημένες μεταφράσεις από τα Γερμανικά στις περισσότερες από τις κύριες γλώσσες.

Μπορείτε να παραγγείλετε μια εξειδικευμένη μετάφραση από τα Γερμανικά σε 30 άλλες γλώσσες online

Μπορείτε να παραγγείλετε μια μετάφραση του εγγράφου/των εγγράφων σας από τα Γερμανικά σε 30 γλώσσες απευθείας online. Αραβικά, Βουλγαρικά, Δανικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Κορεατικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Σουηδικά, Ταϊλανδικά, Τσεχικά, Τουρκικά, Γερμανικά, Ουγγρικά είναι μερικές μόνο από τις γλώσσες που χειριζόμαστε απευθείας online.

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά τις επαγγελματικές μεταφράσεις από και προς τα Γερμανικά. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της γερμανικής γλώσσας μεταφράζει στα Γερμανικά, ένας γηγενής ομιλητής της ελληνικής  γλώσσας μεταφράζει στα Ελληνικά, και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως μητρικός ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι και η επίσημη γλώσσα, επιπλέον απαιτούμε από τον μεταφραστή να ζει στη χώρα στην οποία ομιλείται η γλώσσα για να ενημερώνεστε για την εξέλιξή της.

Μετάφραση με εξασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως τη εξασφάλιση της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο για τα Γερμανικά, παρέχουμε επίσης εξασφάλιση ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Πόσο κοστίζει μια μετάφραση από ή προς τα Γερμανικά;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην  πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση από και προς τα Γερμανικά. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Γερμανικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>