Εξειδικευμένη επαγγελματική ιαπωνική μετάφραση και πιστοποιημένοι μεταφραστές από και προς τα Ιαπωνικά.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 για εξειδικευμένη μετάφραση και πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Ιαπωνικά.

Είμαστε ο αρμόδιος συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε βοήθεια με μια επαγγελματική μετάφραση από ή προς τα Ιαπωνικά σχετικά με το δίκαιο, τα οικονομικά, την ιατρική και την τεχνολογία. Συνεργαζόμαστε με μεγάλο αριθμό επαγγελματιών Ιαπώνων μεταφραστών και μπορούμε να αναλάβουμε μεγάλες όσο και πολύπλοκες εργασίες.

Εστιαζόμαστε στην ιαπωνική μετάφραση υψηλής ποιότητας και οι πελάτες μας κυμαίνονται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, σε κυβερνητικές αρχές, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε μια μετάφραση από τα Ελληνικά στα Ιαπωνικά και από τα Ιαπωνικά στα Ελληνικά, καθώς και ανάμεσα στα Ιαπωνικά και σε περίπου 30 ακόμη γλώσσες, ανάμεσα στις οποίες τα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Κινεζικά, τα Πολωνικά και τα Γερμανικά.

Πιστοποιημένη μετάφραση στα Ιαπωνικά

Σε ό,τι αφορά τα περισσότερα νομικά έγγραφα καθώς και τους περισσότερους τύπους χρηματοοικονομικών εγγράφων, αυτά πρέπει να μεταφράζονται συχνότερα από πιστοποιημένο Ιάπωνα μεταφραστή για να γίνουν δεκτά από το συμβαλλόμενο μέρος παραλήπτη.

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Ιαπωνικά και από τα Ιαπωνικά στα Ελληνικά, καθώς και ανάμεσα στα Ιαπωνικά και σε πάνω από 30 άλλες γλώσσες. Παρέχουμε επικυρωμένη μετάφραση στα Ιαπωνικά επίσημων εγγράφων, όπως πιστοποιητικά γέννησης, πιστοποιητικά γάμου, διατάγματα διαζυγίου, άδειες οδήγησης, συμβόλαια και συμφωνίες κ.λπ. Μια μετάφραση στα Ιαπωνικά πρέπει συχνά να συνοδεύεται από μια επισήμανση (Apostille)  για να γίνει δεκτή.

Παρέχουμε τεχνική μετάφραση από και προς τα Ιαπωνικά  στους ακόλουθους τομείς:

  • Χρηματοοικονομικών και οικονομικών
  • Δικαίου
  • Μάρκετινγκ 
  • Ιατρικής και φαρμακευτικών
  • Τεχνολογίας και IT
  • Ιστοτόπων και υλικού ιστού

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά μια επαγγελματική ιαπωνική μετάφραση. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της ιαπωνικής γλώσσας μεταφράζει στα Ιαπωνικά, ένας γηγενής ομιλητής της ελληνικής γλώσσας μεταφράζει στα Ελληνικά, και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση με εξασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως την εξασφάλιση  της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο για τα Ιαπωνικά, παρέχουμε επίσης εξασφάλιση ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια ιαπωνική μετάφραση Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Ιαπωνικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>