Επαγγελματική μετάφραση κινεζικών στο ISO 17100

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση ποιότητας στο δίκαιο, τα χρηματοοικονομικά, την ιατρική και την τεχνολογία από και προς τα Κινεζικά.

Το The Native Translator είναι ένα παγκόσμιο μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 και ειδικεύεται στην εξειδικευμένη μετάφραση από και προς τα Κινεζικά, μεταξύ άλλων γλωσσών. Παρέχουμε επικυρωμένες μεταφράσεις και εξειδικευμένες μεταφράσεις δικαίου, χρηματοοικονομικών, τεχνολογίας και ιατρικής ανάμεσα στα Κινεζικά και τα Ελληνικά, καθώς και από και προς όλες τις άλλες κύριες γλώσσες. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες πτυχιούχους πανεπιστημίου με εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον τομέα στον οποίο μεταφράζουν και, είτε παραγγείλετε μετάφραση από τα Ελληνικά  στα Κινεζικά είτε από τα Κινεζικά στα Ελληνικά, θα γίνει από μεταφραστή, ο οποίος εργάζεται στη μητρική του γλώσσα. Εκτός από τα ελληνικά, μεταφράζουμε ανάμεσα στα κινεζικά και περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες,  στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Ισπανικά, τα Γερμανικά και άλλες περισσότερες ακόμα γλώσσες.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Κινεζικά

Παρέχουμε πιστοποιημένες μεταφράσεις ανάμεσα στα Ελληνικά  και τα Κινεζικά και από τα Κινεζικά στα Ελληνικά νομικών και χρηματοοικονομικών εγγράφων. Τα συμβόλαια και οι συμφωνίες, τα έγγραφα καταχώρησης και τα χρηματοοικονομικά έγγραφα πρέπει συνήθως να μεταφράζονται από πιστοποιημένο μεταφραστή. Για αυτόν τον τύπο μετάφρασης, χρησιμοποιούμε μεταφραστές που είναι πιστοποιημένοι στη χώρα παραλήπτη.

Εξειδικευμένη μετάφραση εντός του τομέα της τεχνολογίας, της ιατρικής κ.λπ. στα Κινεζικά.

Παρέχουμε εξειδικευμένη μετάφραση σε θέματα τεχνολογίας, ιατρικής και μάρκετινγκ. Εγχειρίδια, οδηγίες χρήσης, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, άρθρα και διατριβές ή μετάφραση ενός ιστότοπου στα Κινεζικά. Όποιο και αν είναι το είδος του κειμένου, έχουμε τους μεταφραστές με τα κατάλληλα προσόντα.

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά μια επαγγελματική μετάφραση. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της κινεζικής γλώσσας μεταφράζει στα Κινεζικά, ένας γηγενής ομιλητής της αγγλικής γλώσσας μεταφράζει στα Αγγλικά και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση με εξασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως την εξασφάλιση  της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο για τα Κινεζικά, παρέχουμε επίσης εξασφάλιση ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει η πιστοποίηση ISO 17100

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια κινεζική μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay. Λάβετε υπόψη ότι όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από ή προς τα Κινεζικά πρέπει να προσδιορίζετε πάντα τον τρόπο μεταγραφής των ονομάτων σε περίπτωση που έχουν μεταφραστεί προηγουμένως.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email  και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Κινεζικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>