Πιστοποιημένο κατά ISO 17100 μεταφραστικό γραφείο για μετάφραση από και προς τα Κορεατικά.

Είτε εκπροσωπείτε μια κορεατική εταιρεία που προσπαθεί να εισχωρήσει στην ευρωπαϊκή αγορά είτε έχετε ένα προϊόν που θέλετε να πουλήσετε στην Κορέα, το The Native Translator μπορεί να σας βοηθήσει. Παρέχουμε μετάφραση ανάμεσα στα Κορεατικά και σε περισσότερες από 100 άλλες γλώσσες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Ισπανικά, τα Γερμανικά και ακόμη και δευτερεύουσες γλώσσες όπως η Μογγολική. Μεταφράζουμε και διατυπώνουμε καλογραμμένα κείμενα προσαρμοσμένα στην ομάδα-στόχο σας για να καλύψουμε όλες τις νομικές, τεχνικές και ιατρικές ανάγκες επικοινωνίας σας στα Κορεατικά.

Παρέχουμε εξειδικευμένη μετάφραση στα Κορεατικά στους τομείς των:

  • Χρηματοοικονομικών και οικονομικών
  • Δικαίου
  • Μάρκετινγκ 
  • Ιατρικής και φαρμακευτικών
  • Τεχνολογίας και IT
  • Ιστοτόπων και υλικού ιστού

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά μια επαγγελματική κορεατική μετάφραση. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της κορεατικής γλώσσας μεταφράζει στα Κορεατικά, ένας γηγενής ομιλητής της αγγλικής γλώσσας μεταφράζει στα Αγγλικά και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση με εξασφάλιση  ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως την εξασφάλιση  της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο για τα Κορεατικά, παρέχουμε επίσης εξασφάλιση  ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το κείμενο ή το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια κορεατική μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Κορεατικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>