Μετάφραση πιστοποιημένη κατά ISO 17100 ανάμεσα στα Νορβηγικά και σε περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες

Μετάφραση με εξασφάλιση  ποιότητας και πιστοποιημένη μετάφραση από και σε Νορβηγικά στους τομείς του δικαίου, των χρηματοοικονομικών, της ιατρικής και της τεχνολογίας

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 και μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες μετάφρασης online παγκοσμίως. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 5.500 επαγγελματίες μεταφραστές και επικεντρωνόμαστε ιδιαίτερα στις σκανδιναβικές γλώσσες , στις οποίες συμπεριλαμβάνεται, φυσικά, η Νορβηγική. Παρέχουμε εξειδικευμένη μετάφραση από και προς τα Νορβηγικά στον τομέα των οικονομικών, της ιατρικής και της τεχνολογίας, καθώς και πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Νορβηγικά σε νομικά και χρηματοοικονομικά θέματα. Σε εμάς, μπορείτε να παραγγείλετε μια μετάφραση από τα Σουηδικά στα Νορβηγικά ή από τα Νορβηγικά στα Σουηδικά, καθώς και ανάμεσα στα Νορβηγικά και σε περισσότερες από 25 από τις άλλες κύριες γλώσσες του κόσμου.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Νορβηγικά

Εάν χρειάζεστε σχολικό πιστοποιητικό, δικαστική απόφαση, πιστοποιητικό εγγραφής του πολίτη, έγγραφο εγγραφής, απόσπασμα από το ποινικό μητρώο ή άλλο έγγραφο μεταφρασμένο για κρατική αρχή, πανεπιστήμιο ή ίσως έναν πιθανό εργοδότη, τις περισσότερες φορές η μετάφραση θα πρέπει να επικυρωθεί σε τη μορφή σφραγίδας ποιότητας. Εάν παραγγείλετε μια επικυρωμένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Νορβηγικά, θα χρησιμοποιήσουμε έναν εξουσιοδοτημένο από το κράτος μεταφραστή της Νορβηγίας. Εάν χρειάζεστε μετάφραση στα Ελληνικά, θα χρησιμοποιήσουμε κατά κανόνα μεταφραστή πιστοποιημένο στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση.

Παρέχουμε τεχνική μετάφραση από και προς τα Νορβηγικά στους ακόλουθους τομείς:

  • Χρηματοοικονομικών και οικονομικών
  • Δικαίου
  • Μάρκετινγκ 
  • Ιατρικής και φαρμακευτικών
  • Τεχνολογίας και IT
  • Ιστοτόπων και υλικού ιστού

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά μια επαγγελματική νορβηγική μετάφραση. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της νορβηγικής γλώσσας μεταφράζει στα Νορβηγικά, ένας γηγενής ομιλητής της αγγλικής γλώσσας μεταφράζει στα Αγγλικά και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση με εξασφάλιση  ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως τη εξασφάλιση  της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο, παρέχουμε επίσης εξασφάλιση  ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Νορβηγικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>