Η ολλανδική μετάφραση πραγματοποιείται από επαγγελματίες μεταφραστές online

Πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση ανάμεσα στα Ολλανδικά και σε περισσότερες από 30 άλλες γλώσσες στους τομείς του δικαίου, των οικονομικών, της ιατρικής και της τεχνολογίας.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 και πρωτοπόρος στον κλάδο στην επαγγελματική online μετάφραση εγγράφων στα Ολλανδικά. Παρέχουμε μεταφράσεις υψηλής ποιότητας που είναι κατάλληλες για την ομάδα στόχο και γραμματικά και ορολογικά σωστές. Οι μεταφραστές μας είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου που, φυσικά, μεταφράζουν μόνο στη μητρική τους γλώσσα. Παρέχουμε ολλανδική μετάφραση ανάμεσα στα Σουηδικά, τα Αραβικά, τα Δανικά, τα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Ιταλικά, τα Κινεζικά, τα Νορβηγικά, τα Ισπανικά, τα Γερμανικά και σε περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Ολλανδικά

Ανεξάρτητα από το θέμα και το μέγεθος του έργου σας, διαθέτουμε πιστοποιημένους μεταφραστές που μπορούν να σας βοηθήσουν με μια πιστοποιημένη μετάφραση από ή προς τα Ολλανδικά, μεταφραστές με τις σχετικές γνώσεις και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα σας. Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Ολλανδικά και από τα Ολλανδικά στα Ελληνικά, καθώς και ανάμεσα στα Ολλανδικά και 30 άλλες γλώσσες. Όσον αφορά τα περισσότερα νομικά έγγραφα, όπως συμφωνίες, συμβάσεις, σχολικά πιστοποιητικά, δικαστικές αποφάσεις κ.λπ., καθώς και τα περισσότερα είδη χρηματοοικονομικών εγγράφων, αυτά πρέπει να μεταφράζονται συχνότερα από πιστοποιημένο μεταφραστή προς σε Ολλανδικά για να γίνουν δεκτά από το συμβαλλόμενο μέρος παραλήπτη , όπως οι κυβερνητικές αρχές, τα δικαστήρια και τα πανεπιστήμια.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια πιστοποιημένη μετάφραση ή με μια εξειδικευμένη μετάφραση από και προς στα Ολλανδικά στους τομείς:

  • Τεχνικής μετάφρασης
  • Χρηματοοικονομικής μετάφρασης
  • Νομικής μετάφρασης
  • Μάρκετινγκ μετάφραση κι τοπικοποίηση
  • Ιατρικής και φαρμακευτικής μετάφρασης
  • Ιστοτόπων μετάφραση και τοπικοποίηση

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά μια επαγγελματική μετάφραση. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της ολλανδικής γλώσσας μεταφράζει στα Ολλανδικά, ένας γηγενής ομιλητής της αγγλικής γλώσσας μεταφράζει στα Αγγλικά και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση με εξασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως την εξασφάλιση  της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο για τα Ολλανδικά, παρέχουμε επίσης εξασφάλιση ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην  πύλη μετάφρασης  και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση σε ή από τα Ολλανδικά. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Ολλανδικά απευθείας online

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>