Επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Ουγγρικά σε ISO 17100

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση νομικών, οικονομικών, ιατρικής και τεχνολογίας από και προς τα Ουγγρικά.  

Χρειάζεστε έγγραφο ληξιαρχικής πράξεις, τραπεζικό αντίγραφο, πιστοποιητικό γάμου, συμβόλαιο, τεχνικό εγχειρίδιο ή ιατρικό αρχείο μεταφρασμένο στα ή από τα Ουγγρικά;

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 το οποίο παρέχει επαγγελματική μετάφραση ανάμεσα στα Ουγγρικά και περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες απευθείας online. Είτε χρειάζεστε ειδική ιατρική μετάφραση είτε πιστοποιημένη μετάφραση στα Ουγγρικά, για παράδειγμα, τραπεζικού εγγράφου ή σχολικού πιστοποιητικού, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Ουγγρικά

Γενικά, μεταφράζουμε όλα τα είδη εγγράφων και κειμένων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή μια πιστοποιημένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , διαδικτυακά κείμενα κ.λπ. από τα Ελληνικά στα Ουγγρικά ή τα Ουγγρικά στα Ελληνικά ή με μια ουγγρική μετάφραση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε από τις 25 άλλες γλώσσες που χειριζόμαστε, π.χ. Αγγλικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Γερμανικά, κ.λπ.

Εξειδικευμένη μετάφραση από ή προς τα Ουγγρικά

Τα ιατρικά αρχεία, οι τεχνικές εκθέσεις ή τα σχέδια συμφωνιών είναι παραδείγματα εγγράφων που απαιτούν μεταφραστή με ειδικές δεξιότητες. Κείμενα που περιέχουν ορολογία για συγκεκριμένο θέμα, είτε προέρχονται από τον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας, του δικαίου, των οικονομικών ή της ιατρικής, δεν μπορούν να μεταφραστούν από οποιοδήποτε μεταφραστή· απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. Όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από ή προς τα Ουγγρικά σε κάποιο θέμα που απαιτεί  εξειδικευμένες δεξιότητες, η μετάφρασή σας θα πραγματοποιηθεί από έναν εξειδικευμένο πτυχιούχο μεταφραστή που εργάζεται στη μητρική του γλώσσα.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Ουγγρικά

Νομικά και οικονομικά έγγραφα, όπως συμβόλαια και συμφωνίες, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, πιστοποιητικά γέννησης, πιστοποιητικά γάμου, δικαστικές αποφάσεις, πιστοποιητικά θανάτου κ.λπ., πρέπει πάντα να μεταφράζονται από πιστοποιημένο μεταφραστή. Επιπλέον, ένα έγγραφο αυτού του είδους πρέπει συχνά να έχει μια επισήμανση (Apostille) για την επικύρωση του εγγράφου πριν από τη μετάφραση του και, εάν η μετάφραση έχει γίνει εκτός Ουγγαρίας, μια επόμενη  επισήμανση (Apostille) που να αποδεικνύει ότι ο μεταφραστής είναι πιστοποιημένος, προκειμένου το έγγραφο να γίνει αποδεκτό από τις ουγγρικές αρχές. Για να αποφευχθεί αυτή η τελευταία διαδικασία, πραγματοποιούμε πάντα τη μετάφραση στην Ουγγαρία, επομένως δεν χρειάζεται να αποδείξετε ότι ο μεταφραστής είναι πράγματι εξουσιοδοτημένος να μεταφράζει από τα Ελληνικά στα Ουγγρικά. Για πιστοποιημένη μετάφραση από τα ουγγρικά στα ελληνικά, κατά κανόνα, θα χρησιμοποιούμε μεταφραστή που είναι πιστοποιημένος στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση.

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά την επαγγελματική μετάφραση από και σε τα Ουγγρικά. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της ουγγρικής γλώσσας μεταφράζει στα Ουγγρικά, ένας γηγενής ομιλητής της ελληνικής γλώσσας μεταφράζει στα Ελληνικά, και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση εγγράφων με εξασφάλιση ποιότητας από και προς τα Ουγγρικά

Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 17100. Η εργασία μας ελέγχεται τακτικά από έναν οργανισμό πιστοποίησης και ως πελάτης μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει η πιστοποίηση ISO 17100

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Χειριζόμαστε συχνά μεγάλους όγκους εξαιρετικά ευαίσθητων πληροφοριών και είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να διασφαλίζουμε αυστηρή εχεμύθεια. Οι διακομιστές μας διαθέτουν πιστοποιητικά SSL, βέβαια, ώστε οι πληροφορίες σας να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

Πόσο κοστίζει η μετάφραση ενός εγγράφου από και προς τα Ουγγρικά;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 15 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Ουγγρικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>