Επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Πολωνικά σε ISO 17100

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση εξασφαλισμένης ποιότητας σχετικά με το δίκιο, τα οικονομικά, την ιατρική και την τεχνολογία από και προς τα Πολωνικά.

Χρειάζεστε έγγραφο ληξιαρχικής πράξης, τραπεζικό αντίγραφο, πιστοποιητικό γάμου, συμβόλαιο, τεχνικό εγχειρίδιο ή ιατρικό αρχείο μεταφρασμένο στα ή από τα Πολωνικά;

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 το οποίο παρέχει επαγγελματική μετάφραση ανάμεσα στα Πολωνικά και περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες και μπορείτε να παραγγείλετε μια εξειδικευμένη  μετάφραση απευθείας online. Είτε χρειάζεστε εξειδικευμένη ιατρική μετάφραση είτε πιστοποιημένη μετάφραση στα Πολωνικά, για παράδειγμα, τραπεζικού εγγράφου ή σχολικού πιστοποιητικού, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Πολωνικά

Γενικά, μεταφράζουμε όλα τα είδη εγγράφων και κειμένων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή μια πιστοποιημένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , διαδικτυακά κείμενα κ.λπ. από τα Ελληνικά στα Πολωνικά ή από τα Πολωνικά στα Ελληνικά ή με μια πολωνική μετάφραση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε από τις 25 άλλες γλώσσες που μεταφράζουμε από και προς τα π.χ. Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά κ.λπ.

Εξειδικευμένη μετάφραση από ή προς τα Πολωνικά

Τα ιατρικά αρχεία, οι τεχνικές εκθέσεις ή τα σχέδια συμφωνιών είναι παραδείγματα εγγράφων που απαιτούν μεταφραστή με ειδικές δεξιότητες. Κείμενα που περιέχουν ορολογία για συγκεκριμένο θέμα, είτε προέρχονται από τον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας, του δικαίου, των οικονομικών ή της ιατρικής, δεν μπορούν να μεταφραστούν από οποιοδήποτε μεταφραστή· απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. Όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από τα Ελληνικά στα Πολωνικά στα Ελληνικά ή σε μια από τις άλλες γλώσσες που χειριζόμαστε σε κάποιο θέμα που απαιτεί  εξειδικευμένες δεξιότητες, η μετάφρασή σας θα πραγματοποιηθεί από έναν εξειδικευμένο πτυχιούχο μεταφραστή.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Πολωνικά

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση νομικών, οικονομικών και ιατρικών εγγράφων και κειμένων. Σε εμάς, μπορείτε να παραγγείλετε μια πιστοποιημένη μετάφραση απευθείας online από τα Πολωνικά στα Σουηδικά και από τα Σουηδικά στα Πολωνικά, καθώς και ανάμεσα στα Πολωνικά και σε 25 άλλες γλώσσες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα Δανικά, τα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Ιταλικά, τα Νορβηγικά, τα Ρουμανικά, τα Γερμανικά και άλλες.

Όταν παραγγέλνετε μια πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Πολωνικά

Εάν παραγγείλετε πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Πολωνικά, θα την πραγματοποιήσουμε στην Πολωνία. Με άλλα λόγια, ένας μεταφραστής πιστοποιημένος από το Πολωνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πραγματοποιήσει τη μετάφραση. Ο λόγος για αυτό είναι ότι θέλουμε οι μεταφραστές μας να ζουν στη χώρα στην οποία ομιλείται η γλώσσα και να μεταφράζουν, φυσικά, στη μητρική τους γλώσσα. Μια μετάφραση από πιστοποιημένο Πολωνό μεταφραστή δεν χρειάζεται επισήμανση (Apostille) για να αποδείξει ότι ο μεταφραστής έχει τις κατάλληλες δεξιότητες.

Μετάφραση εγγράφων με εξασφάλιση  ποιότητας σε 100+ γλώσσες

Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 17100. Η εργασία μας ελέγχεται τακτικά από έναν οργανισμό πιστοποίησης και ως πελάτης μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει η πιστοποίηση ISO 17100  

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Χειριζόμαστε συχνά μεγάλους όγκους εξαιρετικά ευαίσθητων πληροφοριών και είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να διασφαλίζουμε αυστηρή εχεμύθεια. Οι διακομιστές μας διαθέτουν πιστοποιητικά SSL, βέβαια, ώστε οι πληροφορίες σας να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

Πόσο κοστίζει η μετάφραση ενός εγγράφου από και προς τα Πολωνικά;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε πληροφορίες με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια τεχνική μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 15 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Πολωνικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>