Επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Πορτογαλικά σε ISO 17100

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση εξασφαλισμένης ποιότητας σχετικά με το δίκαιο, τα οικονομικά, την ιατρική και την τεχνολογία από και προς τα Πορτογαλικά.

Χρειάζεστε έγγραφο ληξιαρχικής πράξεις, τραπεζικό αντίγραφο, πιστοποιητικό γάμου, συμβόλαιο, τεχνικό εγχειρίδιο ή ιατρικό αρχείο μεταφρασμένο στα ή από τα Πορτογαλικά;

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 το οποίο παρέχει επαγγελματική μετάφραση ανάμεσα στα Πορτογαλικά και περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες και μπορείτε να παραγγείλετε μια εξειδικευμένη  μετάφραση απευθείας online. Είτε χρειάζεστε εξειδικευμένη ιατρική μετάφραση είτε πιστοποιημένη μετάφραση στα Πορτογαλικά, για παράδειγμα, τραπεζικού εγγράφου ή σχολικού πιστοποιητικού, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Όταν παραγγείλετε τη μετάφρασή σας, θα σας ρωτήσουμε εάν η μετάφραση προορίζεται για την Πορτογαλία ή τη Βραζιλία.

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Πορτογαλικά

Γενικά, μεταφράζουμε όλα τα είδη εγγράφων και κειμένων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή μια επικυρωμένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , διαδικτυακά κείμενα κ.λπ. από τα Ελληνικά στα Πορτογαλικά ή από τα Πορτογαλικά στα Ελληνικά ή με μια πορτογαλική μετάφραση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε από τις 25 άλλες γλώσσες που μεταφράζουμε από και σε π.χ. Δανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Νορβηγικά, Γερμανικά, Ισπανικά, κ.λπ.

Εξειδικευμένη μετάφραση από ή προς τα Πορτογαλικά

Τα ιατρικά αρχεία, οι τεχνικές εκθέσεις ή τα σχέδια συμφωνιών είναι παραδείγματα εγγράφων που απαιτούν μεταφραστή με ειδικές δεξιότητες. Κείμενα που περιέχουν ορολογία για συγκεκριμένο θέμα, είτε προέρχονται από τον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας, του δικαίου, των οικονομικών ή της ιατρικής, δεν μπορούν να μεταφραστούν από οποιοδήποτε μεταφραστή· απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. Όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από τα Σουηδικά στα Πορτογαλικά σε κάποιο θέμα που απαιτεί  εξειδικευμένες δεξιότητες, η μετάφρασή σας θα πραγματοποιηθεί από έναν εξειδικευμένο πτυχιούχο μεταφραστή.

Πιστοποιημένη μετάφραση από ή προς τα Πορτογαλικά

Νομικά και οικονομικά έγγραφα, όπως συμβόλαια και συμφωνίες, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, πιστοποιητικά γέννησης, πιστοποιητικά γάμου, δικαστικές αποφάσεις, πιστοποιητικά θανάτου κ.λπ., πρέπει πάντα να μεταφράζονται από πιστοποιημένο μεταφραστή. Επιπλέον, ένα έγγραφο αυτού του είδους πρέπει συχνά να έχει μια επισήμανση (Apostille) για την επικύρωση του εγγράφου πριν από τη μετάφραση του και, εάν η μετάφραση έχει γίνει στα Ελληνικά, συνοδεύεται από μια επόμενη  επισήμανση (Apostille) που να αποδεικνύει ότι ο μεταφραστής είναι πιστοποιημένος στα Ελληνικά, προκειμένου το έγγραφο να γίνει αποδεκτό από τις αρχές της Πορτογαλίας ή της Βραζιλίας. Για να αποφευχθεί αυτή η τελευταία διαδικασία, πραγματοποιούμε πάντα τη μετάφραση στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί, Πορτογαλία ή Βραζιλία, επομένως δεν χρειάζεται να αποδείξετε ότι ο μεταφραστής είναι πράγματι εξουσιοδοτημένος να μεταφράζει από τα Ελληνικά στα Πορτογαλικά. Οι μεταφράσεις που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στην Πορτογαλία υποβάλλονται πάντοτε σε συμβολαιογραφική πράξη από μας, πράγμα που απαιτεί 1-2 επιπλέον ημέρες.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Χειριζόμαστε συχνά μεγάλους όγκους εξαιρετικά ευαίσθητων πληροφοριών και είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να διασφαλίζουμε αυστηρή εχεμύθεια. Οι διακομιστές μας διαθέτουν πιστοποιητικά SSL, βέβαια, ώστε οι πληροφορίες σας να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε πληροφορίες με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια τεχνική μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 15 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Πορτογαλικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>