Επαγγελματική ρωσική μετάφραση, εξειδικευμένη μετάφραση εξασφαλισμένης ποιότητας και πιστοποιημένη μετάφραση ανάμεσα στα Ρωσικά και σε 30 άλλες γλώσσες κατά ISO 17100

Μετάφραση από και προς τα Ρωσικά σε δίκαιο, χρηματοοικονομικά, ιατρική και τεχνολογία, μεταφραστές απόφοιτοι πανεπιστημίου, ειδικοί στον τομέα τους και την ορολογία του.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 και εξειδικεύεται στη μετάφραση από και προς τα Ρωσικά. Δουλεύουμε με ειδική μετάφραση, εξειδικευμένη μετάφραση και πιστοποιημένη μετάφραση νομικών, οικονομικών, ιατρικής και τεχνολογίας από τα  Ελληνικά στα Ρωσικά και από τα Ρωσικά στα Ελληνικά από το 2005, αλλά εργαζόμαστε επίσης ανάμεσα στα Ρωσικά και σε περισσότερες από 30 άλλων γλώσσες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα Δανικά, τα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Κινεζικά, τα Νορβηγικά, τα Ισπανικά και τα Γερμανικά.

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Ρωσικά

Γενικά, μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Ρωσικά. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή μια πιστοποιημένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , διαδικτυακά κείμενα κ.λπ. από τα Σουηδικά στα Ρωσικά ή από τα Ρωσικά στα Σουηδικά ή σ μία από τις άλλες 30+ γλώσσες που χειριζόμαστε.

Πιστοποιημένη μετάφραση μεταξύ Ελληνικών και Ρωσικών   

Παρέχουμε πιστοποιημένες μεταφράσεις από τα Ελληνικά στα Ρωσικά και από τα Ρωσικά στα Ελληνικά και πιστοποιημένες μεταφράσεις μεταξύ Ρωσικών και άλλων γλωσσών, δηλαδή μεταφράσεις που πραγματοποιούνται από μεταφραστές με επίσημα αποδεκτές δεξιότητες. Κατά το μέτρο του δυνατού, χρησιμοποιούμε πάντα μεταφραστές πιστοποιημένους στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μην έχουν ποτέ πρόβλημα με την αποδοχή των μεταφράσεων τους. Εάν παραγγείλετε μια πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ρωσικά στα Αγγλικά για χρήση στο Ηνωμένο Βασίλειο, η μετάφραση θα γίνει από έναν από τους μεταφραστές μας που είναι πιστοποιημένοι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι μπορείτε να περιμένετε όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από ή προς τα Ρωσικά από το The Native Translator

Παρέχουμε επαγγελματική, υψηλής ποιότητας μετάφραση από ή προς τα Ρωσικά με τη σωστή γλώσσα και ορολογία. Επιδιώκουμε επίσης να διατηρήσουμε την ίδια διάταξη του αρχικού εγγράφου, όπου είναι δυνατόν.
Οι μεταφραστές μας είναι επαγγελματίες απόφοιτοι πανεπιστημίου που μεταφράζουν στη μητρική τους γλώσσα. Εξειδικεύονται επίσης στο θέμα που μεταφράζουν, κατανοούν το κείμενο και είναι εξοικειωμένοι με την ορολογία. Έτσι, είτε παραγγείλετε ιατρική μετάφραση, εξειδικευμένη τεχνική ή νομική μετάφραση, έχουμε Ρώσο μεταφραστή με τις κατάλληλες δεξιότητες.
Εάν χρειάζεστε πιστοποιημένη μετάφραση από ή προς τα Ρωσικά, θα προσπαθήσουμε να την πραγματοποιήσουμε στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση από τοπικά πιστοποιημένο μεταφραστή, αν και υπάρχουν εξαιρέσεις, για παράδειγμα, όταν μια μετάφραση πρέπει να επικυρωθεί σε πρεσβεία ή προξενείο. Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 17100 και, φυσικά, παρέχουμε εξασφάλιση ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια ρωσική μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας στην πύλη μετάφρασης  και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση από ή προς τα Ρωσικά.   Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Ρωσικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>