Επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Ρουμανικά σε ISO 17100

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση ποιότητας στο δίκαιο, τα χρηματοοικονομικά, την ιατρική και την τεχνολογία από και προς τα Ρουμανικά.

Χρειάζεστε έγγραφο ληξιαρχικής πράξης, τραπεζικό αντίγραφο, πιστοποιητικό γάμου, συμβόλαιο, τεχνικό εγχειρίδιο ή ιατρικό αρχείο μεταφρασμένο στα ή από τα Ρουμανικά ;

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 το οποίο παρέχει επαγγελματική μετάφραση ανάμεσα στα Ρουμανικά και περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες και μπορείτε να παραγγείλετε μια εξειδικευμένη  μετάφραση απευθείας online. Είτε χρειάζεστε εξειδικευμένη ιατρική μετάφραση είτε πιστοποιημένη μετάφραση στα Ρουμανικά , για παράδειγμα, τραπεζικού εγγράφου ή σχολικού πιστοποιητικού, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Ρουμανικά

Γενικά, μεταφράζουμε όλα τα είδη εγγράφων και κειμένων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή μια επικυρωμένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , διαδικτυακά κείμενα κ.λπ. από τα Ελληνικά στα Ρουμανικά ή από τα Ρουμανικά στα Ελληνικά ή με μια πολωνική μετάφραση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε από τις 25 άλλες γλώσσες που μεταφράζουμε από και σε π.χ. Αγγλικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Γερμανικά, κ.λπ.

Εξειδικευμένη μετάφραση από ή προς τα Ρουμανικά

Τα ιατρικά αρχεία, οι τεχνικές εκθέσεις ή τα σχέδια συμφωνιών είναι παραδείγματα εγγράφων που απαιτούν μεταφραστή με ειδικές δεξιότητες. Κείμενα που περιέχουν ορολογία για συγκεκριμένο θέμα, είτε προέρχονται από τον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας, του δικαίου, των οικονομικών ή της ιατρικής, δεν μπορούν να μεταφραστούν από οποιοδήποτε μεταφραστή· απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. Όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από τα Ελληνικά στα Ρουμανικά σε κάποιο θέμα που απαιτεί  εξειδικευμένες δεξιότητες, η μετάφρασή σας θα πραγματοποιηθεί από έναν εξειδικευμένο πτυχιούχο μεταφραστή.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Ρουμανικά

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση νομικών, οικονομικών και ιατρικών εγγράφων και κειμένων. Σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε μια πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ρουμανικά στα Σουηδικά και από τα Σουηδικά στα Ρουμανικά απευθείας online, καθώς και ανάμεσα στα Βουλγαρικά και σε 25 άλλες γλώσσες.

Μεταφραστές από Ρουμανικά στα Ελληνικά πιστοποιημένοι από το Kammarkollegiet

Όταν παραγγέλνετε μια επικυρωμένη μετάφραση από τα Ρουμανικά στα Ελληνικά, πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί από μεταφραστή που είναι πιστοποιημένος στη χώρα του παραλήπτη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε μεταφραστή πιστοποιημένο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρουμανίας.

Ένας κανονισμός της ΕΕ από το 2019 επιτρέπει στις μεταφράσεις να εξαιρούνται από την υποχρέωση να νομιμοποιούνται ή να αποστέλλονται όταν αφορούν δημόσια έγγραφα και πιστοποιημένα αντίγραφα τέτοιων εγγράφων που έχουν εκδοθεί από δημόσια αρχή σε ένα κράτος μέλος και έχουν υποβληθεί σε δημόσια αρχή άλλου κράτους μέλους. Αυτό σημαίνει ότι μια επικυρωμένη μετάφραση από τα Ρουμανικά στα Ελληνικά που πραγματοποιήθηκε από μεταφραστή πιστοποιημένο στη Ρουμανία ισχύει επίσης και στα Ελληνικά χωρίς επισήμανση (Apostille) και αντίστροφα.

Όταν παραγγέλνετε μια πιστοποιημένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Ρουμανικά

Εάν παραγγείλετε πιστοποιημένη μετάφραση από τα Σουηδικά στα Ρουμανικά, θα την πραγματοποιήσουμε στη Ρουμανία. Με άλλα λόγια, ένας Ρουμάνος μεταφραστής πιστοποιημένος από το Ρουμανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πραγματοποιήσει τη μετάφραση. Ο λόγος για αυτό είναι ότι θέλουμε οι μεταφραστές μας να ζουν στη χώρα στην οποία ομιλείται η γλώσσα και να μεταφράζουν, φυσικά, στη μητρική τους γλώσσα. Μια μετάφραση που πραγματοποιείται από Σουηδό πιστοποιημένο μεταφραστή πρέπει συχνά να συνοδεύεται από μια επισήμανση (Apostille) από έναν Συμβολαιογράφο και/ή να είναι επικυρωμένη στη Regeringskansliets juridiska expedition για να γίνει αποδεκτή στη Ρουμανία.

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά μια επαγγελματική μετάφραση. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της αραβικής γλώσσας μεταφράζει στα Αραβικά, ένας γηγενής ομιλητής της αγγλικής γλώσσας μεταφράζει στα Αγγλικά και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση εγγράφων με εξασφάλιση  ποιότητας σε 100+ γλώσσες

Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 17100. Η εργασία μας ελέγχεται τακτικά από έναν οργανισμό πιστοποίησης και ως πελάτης μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει η πιστοποίηση ISO 17100

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Χειριζόμαστε συχνά μεγάλους όγκους εξαιρετικά ευαίσθητων πληροφοριών και είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να διασφαλίζουμε αυστηρή εχεμύθεια. Οι διακομιστές μας διαθέτουν πιστοποιητικά SSL, βέβαια, ώστε οι πληροφορίες σας να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

Πόσο κοστίζει η μετάφραση ενός εγγράφου από και προς τα Ρουμανικά;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε πληροφορίες με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 15 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Ρουμανικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>