Πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση από και προς τα Σουηδικά

Πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση ανάμεσα στα Σουηδικά και σε περισσότερες από 30 άλλες γλώσσες στους τομείς του δικαίου, των οικονομικών, της ιατρικής και της τεχνολογίας.

Μετάφραση, μεταφραστής Σουηδικών στην τεχνολογία, το δίκαιο, τα χρηματοοικονομικά, την ιατρική

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά Επαγγελματική μετάφραση, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας απευθείας online. Με περισσότερους από 5.500 επαγγελματίες μεταφραστές, είμαστε μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες μετάφρασης online στον κόσμο. Ένας από τους τομείς εστίασής μας είναι οι σκανδιναβικές γλώσσες, όπως επίσης και τα Σουηδικά. Παρέχουμε εξειδικευμένη μετάφραση από και προς τα Σουηδικά στον τομέα των οικονομικών, της ιατρικής και της τεχνολογίας, καθώς και πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Σουηδικά σε νομικά και χρηματοοικονομικά θέματα.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Σουηδικά

Εάν χρειάζεστε σχολικό πιστοποιητικό, δικαστική απόφαση, πιστοποιητικό εγγραφής του πολίτη, έγγραφο εγγραφής, απόσπασμα από το ποινικό μητρώο ή άλλο έγγραφο μεταφρασμένο για κρατική αρχή, πανεπιστήμιο ή ίσως έναν πιθανό εργοδότη, τις περισσότερες φορές η μετάφραση θα πρέπει να επικυρωθεί σε τη μορφή σφραγίδας ποιότητας. Όταν παραγγείλετε μια πιστοποιημένη μετάφραση από τα Σουηδικά σε μια άλλη γλώσσα, θα χρησιμοποιήσουμε, κατά το μέτρο του δυνατού, ένα μεταφραστή που είναι πιστοποιημένος στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση. Εάν χρειάζεστε πιστοποιημένη μετάφραση στα Σουηδικά, χρησιμοποιούμε κυρίως μεταφραστές πιστοποιημένους από το Kammarkollegiet στη Σουηδία.

Μπορείτε να παραγγείλετε μια εξειδικευμένη μετάφραση από τα Σουηδικά σε 30 άλλες γλώσσες online

Μπορείτε να παραγγείλετε μια μετάφραση των εγγράφων σας από τα Σουηδικά σε 30 γλώσσες απευθείας online ή σε περισσότερες από 100 γλώσσες μέσω της υπηρεσίας της εταιρείας μας. Αραβικά, Βουλγαρικά, Δανικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Κορεατικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Σουηδικά, Ταϊλανδικά, Τσεχικά, Τουρκικά, Γερμανικά, Ουγγρικά είναι μερικές μόνο από τις γλώσσες που χειριζόμαστε απευθείας online.

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι απαίτηση ποιότητας

Η αρχή της μητρικής γλώσσας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους και μια απαίτηση ποιότητας όσον αφορά μια επαγγελματική μετάφραση. Η αρχή ορίζει ότι ένας μεταφραστής πρέπει να μεταφράζει μόνο στη μητρική του γλώσσα. Ένας γηγενής ομιλητής της αγγλικής γλώσσας μεταφράζει στα Αγγλικά, ένας γηγενής ομιλητής της ισπανικής γλώσσας μεταφράζει στα Ισπανικά και ούτω καθεξής. Για να θεωρηθεί ως γηγενής ομιλητής, ο μεταφραστής πρέπει να έχει μεγαλώσει και να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε μια χώρα όπου η εν λόγω γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση με εξασφάλιση  ποιότητας σύμφωνα με το ISO 17100

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας από το 2011 και από το 2015 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO, το ISO 17100. Η πιστοποίηση ISO σημαίνει ότι έχουμε επενδύσει χρήματα και προσπάθεια για την τεκμηρίωση και την επαλήθευση όλων των διαδικασιών μας, από τις απαιτήσεις που τίθενται στους μεταφραστές και την πρόσληψή τους έως την εξασφάλιση  της ποιότητας κάθε μετάφρασης που παράγουμε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, μεταπτυχιακούς μεταφραστές πλήρους απασχόλησης που ειδικεύονται στον θεματικό τομέα στον οποίο μεταφράζουν. Όλες οι μεταφράσεις διορθώνονται από δεύτερο μεταφραστή με τα ίδια προσόντα με τον πρώτο μεταφραστή. Η συμμόρφωση με τα καθιερωμένα κριτήρια για την πιστοποίηση ελέγχεται τακτικά από τον φορέα που μας πιστοποίησε. Ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο, παρέχουμε επίσης εξασφάλιση  ποιότητας με τις μεταφράσεις που παράγουμε.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Διαχειριζόμαστε πολλές και συχνά εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Τι κοστίζει μια μετάφραση;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Σουηδικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>