Επαγγελματική μετάφραση ανάμεσα στα Ταϊλανδικά και σε περισσότερες από 30 άλλες γλώσσες

Μπορείτε να παραγγείλετε μια εξειδικευμένη μετάφραση με εξασφάλιση ποιότητας ή μια επικυρωμένη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Ταϊλανδικά και από τα Ταϊλανδικά στα Ελληνικά και σε περισσότερες από 30 άλλες γλώσσες εδώ.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, το οποίο παρέχει επαγγελματική μετάφραση ανάμεσα στα Ταϊλανδικά και σε περισσότερες από 30 άλλες γλώσσες και μπορείτε να παραγγείλετε τη  μετάφρασή σας απευθείας online. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια μετάφραση εγγυημένης  ποιότητας στο δίκαιο, στα οικονομικά και στα χρηματοοικονομικά, στην τεχνολογία ή στην ιατρική, καθώς και με πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Ταϊλανδικά. Εκτός από τη μετάφραση ανάμεσα στα Ταϊλανδικά και τα Σουηδικά μεταφράζουμε επίσης ανάμεσα στα Ταϊλανδικά και π.χ., Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Κινεζικά κ.λπ.

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Ταϊλανδικά

Γενικά, μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Ταϊλανδικά. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή μια πιστοποιημένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , διαδικτυακά κείμενα κ.λπ. από τα Σουηδικά στα Ταϊλανδικά ή από τα Ταϊλανδικά στα Σουηδικά. Οι Ταϊλανδοί μεταφραστές μας είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου και μεταφράζουν μόνο στη μητρική τους γλώσσα, επομένως μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα κείμενά σας θα μεταφραστούν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Για μια μετάφραση στα Ταϊλανδικά, θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεταφραστή με τα Ταϊλανδικά ως μητρική του γλώσσα  και, για μια μετάφραση από τα Ταϊλανδικά στα Σουηδικά, θα χρησιμοποιήσουμε μεταφραστή με μητρική του γλώσσα τα Σουηδικά. Μια καλή μετάφραση είναι μια μετάφραση στην οποία κάθε απόχρωση μεταφέρεται με ακρίβεια. Είναι συχνά οι πιο μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά· λεπτές αποχρώσεις που μπορεί να μην αντιληφθούν οι άπειροι μεταφραστές που δεν μεταφράζουν στη μητρική τους γλώσσα.

Όποιο κι αν είναι το είδος του εγγράφου που χρειάζεστε μεταφρασμένο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Μεταφράζουμε προς/από τα Ταϊλανδικά στους ακόλουθους θεματικούς τομείς:

  • Χρηματοοικονομικών και οικονομικών
  • Δικαίου
  • Μάρκετινγκ 
  • Ιατρικής και φαρμακευτικών
  • Τεχνολογίας και IT
  • Ιστοτόπων και υλικού ιστού

Πιστοποιημένη ταϊλανδική μετάφραση online

Πιστοποιημένος μεταφραστής από τα Ταϊλανδικά στα Σουηδικά και από τα Σουηδικά στα Ταϊλανδικά δεν υπάρχει. Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση για την οποία, ως πιστοποιημένο μεταφραστικό γραφείο, εγγυόμαστε την ορθότητά της . Οι μεταφράσεις μας γίνονται δεκτές τόσο από τις σουηδικές όσο και από τις ταϊλανδικές αρχές. Οι μεταφράσεις δικαστικών αποφάσεων, συμφωνιών, σχολικών πιστοποιητικών, αποσπασμάτων μητρώου, διαβατηρίων κ.λπ. πρέπει να είναι πιστοποιημένες.

Ταϊλανδική μετάφραση με εξασφάλιση ποιότητας

Το The Native Translator είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 17100. Οι διαδικασίες εργασίας μας επιθεωρούνται κάθε δύο χρόνια από έναν οργανισμό πιστοποίησης για να διασφαλιστεί ότι πληρούμε τις απαιτήσεις της πιστοποίησής μας, η οποία φυσικά παρέχει απόλυτη εξασφάλιση  στους πελάτες μας.

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Συχνά χρειάζεται να διαχειριστούμε εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες, επομένως είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργασίες αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εχεμύθεια.

Πόσο κοστίζει μια μετάφραση από ή προς τα Ταϊλανδικά;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση από ή σε Ταϊλανδικά . Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 30 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Ταϊλανδικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>