Επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Τουρκικά σε ISO 17100

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση νομικών, οικονομικών, ιατρικής και τεχνολογίας από και προς τα Τουρκικά.

Χρειάζεστε έγγραφο ληξιαρχικής πράξεις, τραπεζικό αντίγραφο, πιστοποιητικό γάμου, συμβόλαιο, τεχνικό εγχειρίδιο ή ιατρικό αρχείο μεταφρασμένο στα ή από τα Τουρκικά;

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 το οποίο παρέχει επαγγελματική μετάφραση ανάμεσα στα Τουρκικά και σε περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών, απευθείας online. Είτε χρειάζεστε εξειδικευμένη ιατρική μετάφραση είτε πιστοποιημένη μετάφραση στα Τουρκικά, για παράδειγμα, τραπεζικού εγγράφου ή σχολικού πιστοποιητικού, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Τουρκικά

Γενικά, μεταφράζουμε όλα τα είδη εγγράφων και κειμένων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή μια επικυρωμένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , κείμενα ιστού κ.λπ. από τα Ελληνικά στα Τουρκικά ή από τα Τουρκικά στα Ελληνικά ή με μια τουρκική μετάφραση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε από τις 25 άλλες γλώσσες που μεταφράζουμε προς και από π.χ. Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά κ.λπ.

Εξειδικευμένη μετάφραση από ή προς τα Τουρκικά

Τα ιατρικά αρχεία, οι τεχνικές εκθέσεις ή τα σχέδια συμφωνιών είναι παραδείγματα εγγράφων που απαιτούν μεταφραστή με ειδικές δεξιότητες. Κείμενα που περιέχουν ορολογία για συγκεκριμένο θέμα, είτε προέρχονται από τον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας, του δικαίου, των οικονομικών ή της ιατρικής, δεν μπορούν να μεταφραστούν από οποιοδήποτε μεταφραστή· απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. Όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από τα Ελληνικά στα Τουρκικά σε κάποιο θέμα που απαιτεί  εξειδικευμένες δεξιότητες, η μετάφρασή σας θα πραγματοποιηθεί από έναν εξειδικευμένο πτυχιούχο μεταφραστή.

Πιστοποιημένη μετάφραση από ή προς τα Τουρκικά

Νομικά και οικονομικά έγγραφα, όπως συμβόλαια και συμφωνίες, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, πιστοποιητικά γέννησης, πιστοποιητικά γάμου, δικαστικές αποφάσεις, πιστοποιητικά θανάτου κ.λπ., πρέπει πάντα να μεταφράζονται από πιστοποιημένο μεταφραστή. Επιπλέον, ένα έγγραφο αυτού του είδους πρέπει συχνά να έχει μια επισήμανση (Apostille) για την επικύρωση του εγγράφου πριν από τη μετάφραση του και πριν το έγγραφο επικυρωθεί στην Τουρκική Πρεσβεία, προκειμένου το έγγραφο να γίνει αποδεκτό από τις τουρκικές αρχές. Για να αποφευχθεί αυτή η τελευταία διαδικασία, πραγματοποιούμε πάντα τη μετάφραση στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί, επομένως δεν χρειάζεται να αποδείξετε ότι ο μεταφραστής είναι πράγματι εξουσιοδοτημένος να μεταφράζει από τα Σουηδικά στα Τουρκικά. Ωστόσο, πρέπει ακόμα να νομιμοποιήσετε το έγγραφο στην Τουρκική Πρεσβεία.

Μετάφραση εγγράφων με εξασφάλιση  ποιότητας από και προς τα Τουρκικά

Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 17100. Η εργασία μας ελέγχεται τακτικά από έναν οργανισμό πιστοποίησης και ως πελάτης μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει η πιστοποίηση ISO 17100 

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Χειριζόμαστε συχνά μεγάλους όγκους εξαιρετικά ευαίσθητων πληροφοριών και είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να διασφαλίζουμε αυστηρή εχεμύθεια. Οι διακομιστές μας διαθέτουν πιστοποιητικά SSL, βέβαια, ώστε οι πληροφορίες σας να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

Πόσο κοστίζει η μετάφραση ενός εγγράφου από και προς τα Τουρκικά;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε πληροφορίες με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια τεχνική μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 15 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και σε Τουρκικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>