Επαγγελματική μετάφραση από και προς τα Τσεχικά σε ISO 17100

Παρέχουμε πιστοποιημένη μετάφραση και εξειδικευμένη μετάφραση νομικών, οικονομικών, ιατρικής και τεχνολογίας από και προς τα Τσεχικά.

Χρειάζεστε έγγραφο ληξιαρχικής πράξεις, τραπεζικό αντίγραφο, πιστοποιητικό γάμου, συμβόλαιο, τεχνικό εγχειρίδιο ή ιατρικό αρχείο μεταφρασμένο στα ή από τα Τσεχικά;

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100 το οποίο παρέχει επαγγελματική μετάφραση ανάμεσα στα Τσεχικά και περισσότερες από 25 άλλες γλώσσες και μπορείτε να παραγγείλετε μια εξειδικευμένη  μετάφραση απευθείας online. Είτε χρειάζεστε εξειδικευμένη ιατρική μετάφραση είτε πιστοποιημένη μετάφραση στα Τσεχικά, για παράδειγμα, τραπεζικού εγγράφου ή σχολικού πιστοποιητικού, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Μεταφράζουμε τα περισσότερα είδη εγγράφων και κειμένων από και προς τα Τσεχικά

Γενικά, μεταφράζουμε όλα τα είδη εγγράφων και κειμένων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εξειδικευμένη μετάφραση ή μια πιστοποιημένη μετάφραση νομικών κειμένων όπως συμβάσεις και συμφωνίες, δικαστικές αποφάσεις, δικαστικά αρχεία, σχολικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά εγγραφής, άδειες οδήγησης, πιστοποιητικά γάμου, ιατρικές σπουδές, ιατρικά αρχεία, δελτία τύπου, τεχνικά εγχειρίδια , διαδικτυακά κείμενα κ.λπ. από τα Σουηδικά στα Τσεχικά ή από τα Τσεχικά στα Σουηδικά ή με μια τσεχική μετάφραση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε από τις 25 άλλες γλώσσες που μεταφράζουμε από και προς τα π.χ. Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά κ.λπ.

Εξειδικευμένη μετάφραση από ή προς τα Τσεχικά

Τα ιατρικά αρχεία, οι τεχνικές εκθέσεις ή τα σχέδια συμφωνιών είναι παραδείγματα εγγράφων που απαιτούν μεταφραστή με ειδικές δεξιότητες. Κείμενα που περιέχουν ορολογία για συγκεκριμένο θέμα, είτε προέρχονται από τον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας, του δικαίου, των οικονομικών ή της ιατρικής, δεν μπορούν να μεταφραστούν από οποιοδήποτε μεταφραστή· απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. Όταν παραγγέλνετε μια μετάφραση από τα Ελληνικά στα Τσεχικά σε κάποιο θέμα που απαιτεί  εξειδικευμένες δεξιότητες, η μετάφρασή σας θα πραγματοποιηθεί από έναν εξειδικευμένο πτυχιούχο μεταφραστή.

Πιστοποιημένη μετάφραση από και προς τα Τσεχικά

Παρέχουμε επικυρωμένη μετάφραση νομικών, οικονομικών και ιατρικών εγγράφων και κειμένων. Σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε μια πιστοποιημένη μετάφραση από τα Τσεχικά στα Ελληνικά και από τα Ελληνικά στα Τσεχικά απευθείας online, καθώς και ανάμεσα στα Τσεχικά και σε 25 άλλες γλώσσες. Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε πάντα έναν πιστοποιημένο  μεταφραστή στη χώρα στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η μετάφραση.

Μετάφραση εγγράφων με εξασφάλιση ποιότητας από και προς τα Τσεχικά

Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 17100. Η εργασία μας ελέγχεται τακτικά από έναν οργανισμό πιστοποίησης και ως πελάτης μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει η πιστοποίηση ISO 17100

Εχεμύθεια χωρίς καμία αμφιβολία

Χειριζόμαστε συχνά μεγάλους όγκους εξαιρετικά ευαίσθητων πληροφοριών και είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να διασφαλίζουμε αυστηρή εχεμύθεια. Οι διακομιστές μας διαθέτουν πιστοποιητικά SSL, βέβαια, ώστε οι πληροφορίες σας να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

Πόσο κοστίζει η μετάφραση ενός εγγράφου από και προς τα Τσεχικά;

Ανεβάστε το έγγραφό σας απευθείας στην πύλη μετάφρασης και, σε λιγότερο από ένα λεπτό, θα λάβετε μια άμεση απάντηση με μια τιμή και την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για μια μετάφραση. Μπορείτε να παραγγείλετε τη μετάφραση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απευθείας online. Δεχόμαστε: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal και Apple Pay.

Υπάρχουν ερωτήσεις; Ή μήπως θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στο email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε εντός 15 λεπτών.

Το The Native Translator είναι ένα μεταφραστικό γραφείο πιστοποιημένο κατά ISO 17100, εξειδικευμένο στην παροχή μεταφράσεων ποιότητας και πιστοποιημένων μεταφράσεων από και προς τα Τσεχικά απευθείας online.

Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στην ποιότητά μας!

<
>